Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naranjas

bez majtek...

Polecane posty

Gość gość
Byłam przyzwoita tradycjonalistka ale facet mnie "wychował". Wszystko stopniowo, ale teraz w lecie często śmigam po mieście w samej sukience i klapkach. Oczywiście poza sprawami pracy, i raczej na wspólne wyjścia. Góra niezbyt okazała tak że nie jest potrzebny stanik do podtrzymywania, dół po prostu brak majteczek dla wygody. Wychowanie zaczęło się niewinnie od zakładania na do domu tylko tuniki lub sukienki po prysznicu porannym. Luz na urlopie, bezpiecznie, anonimowo, na początek w pokoju plus jakieś wyskoki na taras. Szybko zaczą mnie wyciągać z pokoju, choćby na moment - a to zobaczyć coś z tarasu po przeciwnej stronie a to coś z bufetu na końcu korytarza - że nie warto się przebierać. Najpierw sukienki normalnej długości ale szybko upodobał sobie tuniki. Ja się oswajałam czułam się coraz swobodniej.

Gość gość
Nie dawno zmienilam prace i moj szef nie lubi jak przychodze w majtkach,, a jak przyjde bez to mi sie wynadgradza a ma czym bo ma z******tego

Gość gość
prowadzimy z kumpelą studio fitnes, dla bardzo wymagającego kręgu osób. Ja dałam lokal kumpela sprzęt i fachowość. Najpierw zorganizowaliśmy to dla nas i kilku zaprzyjaźnionych osób. Okazało się że znajomi znajomym polecali i zorganizowałyśmy biznes dla kilkuosobowych grupek, na prawie prywatne zajęcia. Wstęp po to żeby oddać zaufany charakter spotkań. Jedna grupa klientek zainicjowała swobodny klimat zajęć - ćwiczenie w cienkich strojach bez bielizny pod spodem. Okazało się to bardzo fajnym podkręceniem atmosfery. A my po prostu jako instruktorki prowadzące ćwiczenia stosujemy standardowo. W zależności od odzewu w grupie dobieramy stroje od normalnych bawełnianych do ultra cienkich i dopasowanych.

Gość gość
ciekawy ten post o studiu fitness

Gość gość
w naszym studio zachęcamy - organizujemy osobne, specjalne zajęcia do ćwiczeń z kulkami gejszy do ćwiczenia mięsni kegla. Też ćwiczy się bez majteczek, tylko nie w legginsach a w tunikach - specjalne zestawy ćwiczeń zwiększających trudnośc utrzymania aż do "pacnięcia" kulek. Mierzymy czas i intensywność co pozwala każdej mieć świadomośc i satysfakcję z postępów. Trochę również rywalizacji pomiędzy dziewczynami. Ale to bardzo ścisłe grona dobieranych osób znających się z innych zajęć i mających do siebie zaufanie. Np. nie możemy dookoptowywać do grupy osoby bez zgody pozostałych.

Gość bol
czy są może dzisiaj jakieś Panie bez majteczek w pracy??:) Albo mają teraz właśnie ochotę na zdjęcie majteczek??:P

Gość gość
Ja jestem bez majteczek ale nie jestem w pracy tylko w swoim mieszkaniu i czekam na niego jak przyjdzie i mi moja myszke rozgrzeje