Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajustinka

JAKA PROSTOWNICA?? POMOZCIE!

Polecane posty

Gość ajustinka

Pozwólcie, że sie zapytam: bo na allegro są takie różne prostownice ceramiczne za ok 30zł. ja juz mam w domu taka zwykla aluminiowa i jak wyprostuje nia cale wlosy to sa strasznie puszyste i za chwile sie lekko podkrecaja. i boje sie ze jesli kupie taka z allegro ceramiczna zeby nie bylo takiego samego efektu. wlosy nie musza byc jak druty, ale przede wszystkim zeby nie byly puszyste. czy taka tania prostownica sie sprawdzi? aha i jeszcze jedno: czy prostownica slim jest lepsza od tej zwyklej ceramicznej? i czy lustrzana jest lepsza od ceramicznej? prosze pomozcie

Gość jelenka
na pyt ci nie odpowiem ale poradze cos co juz tu gdzies kiedys pisalam: przymiez ja sobie do reki bo moja Braun niestety ma wylacznik tam gdie sie ja trzyma i jest to baaardzo niewygodne

radzę ci zainwestuj w droższą prostownicę i najlepiej profesjonalną.używałam kiedyś tańszych i katastrofa.Mogę polecić ci firmę Babyllis z czystym sumieniem.Mam z tej firmy prostownicę i super sprawdza się na moich kręconych włosach.

Gość kinia_-_-
napewno ceramiczna jest lepsza od aluminiowej co do innych to niewiem.Warto wybrac sie do sklepu z tego typu sprzetem, lub nawet do fryzjera a dopiero pózniej na allegro.