Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perkusistka

Dwa fronty i odleglosc, czyli co dalej

Polecane posty

Gość perkusistka

Bede starala sie streszczac, zeby nie wyszlo z tego wypracowanie:) Zaczelo sie niewinnie, poltora roku temu, na kameralnym koncercie pewnego zespolu (ktorego nazwy nie wymienie). Przez caly koncert nie sluchalam jednak, o czym spiewa wokalista, ale moj wzrok przykul pewien pan siedzacy przy perkusji....Cudo! Wiedzac jednak, ze szans nie mam zadnych, grzecznie wrocilam do domciu. Spotkalam faceta, z ktorym jestem do dzis, wszystko ladnie pieknie, dopoki pewnego dnia na gg nie odezwal sie "nieznajomy". Od slowa do slowa okazalo sie, ze to ten perkusista, ktory nie mogl wylezc mi z glowy...Jak sie okazalo, mieszkalismy niedaleko. On mial kogos-wiedzial tez, ze i ja jestem zajeta. Gadalismy calymi dniami, po meisiacu spotkalismy sie i....No wlasnie. Czysta chemia, wzielo nas od pierwszego wejrzenia. On zakonczyl swoj zwiazek hcac byc fair w stosunku do tej dziewczyny. Ja nie mialam na tyle odwagi...Dalej pisalismy, az do stycznia tego roku....Przypadkowo spotkalam go w parku i zaczelo sie...Pocalowal mnie, bylo cudownie mimo tego, ze zdradzilam i powinnam czuc sie podle...On za miesiac mial wyjezdzac do USA ale wracal za pol roku i powiedzial, ze chcialby byc ze mna mimo wszystko...Oklamalam i siebie i jego i mojego obecnego faceta. Szlam na dwa fronty, jednak moja psychika wytrzymala tylko miesiac. Pozniej zerwalam z nim kontakt. Dwa tygodnie temu on przyjechal...Nie mial pretensji, spotkalismy sie i wtedy powiedzial cos, co mnie zabolalo...Ze nie chce mnie wiecej widziec, bo chce zapomniec, po czym pocalowal mnie a na odchodne powiedzial, ze mnie kocha i kazda kobiete porownuje do mnie, ze nigdy nie czul czegos takiego...Przed jego wyjazdem ustalilismy, ze on tam zalatwi mi jakas prace, bylam gotowa zakonczyc moj zwiazek, zeby pojechac za nim, ale...Jestem z tym facetem juz troche czasu, laczy nas tyle, ze zburzenie tego chyba by mnie zalamalo, ale z drugiej strony od dwoch tygodni rycze w poduszke za tamtym, ktory sie nie odzywa mimo moich smsow, wiadomosci na gg...Ja wiem, ze nie zapomnial. I jak tu teraz zrobic, zeby wszyscy byli szczesliwi :(

Gość jesteś pusta jak bęben
tego perkusisty:p

oczywiscie ten pomysl, ze dolacze do niego zrozdzil sie przed jego pierwszym wyjazdem bo teraz to on milczy :(

Gość popieram jesteś pusta
żal tylko faceta którego oszukujesz, fajnie ci w takim oszukanym związku, jesteś okropna :O

a czy zadna z was nigdy nie zglupiala z milosci ?? pogubilam sie i dlatego szukam jakiejs rady, nikt o tym nie wie i nikomu nawet wygadac sie nie moge :(

Gość facet cie olał i tyle
a Ty sie zachowujesz jak....... nie odzywa sie to nie, pewnie by cie przeleciał i zlał sie, tacy sa perkusiści :P

Gość jakiej miłości
dziewczyno o jakiej miłości Ty móiwsz??? tu nie ma miłości tylko zauroczenie a to szybko mija

Gość droga perkusistko
czy Ty ślepa jesteś??? ten facet Cię olał przestan o nim myśleć i zajmij sie swoim związkiem bo z pewnościa zaniedbujesz swojego faceta

sam powiedzial, ze chce zapomniec, bo wraca do polski dopiero za 1,5 roku....ja juz naprawde nie wiem co robic...mam dwie opcje albo zakonczyc obecny zwiazek i przekonac perkusiste, ze jeszcze moze byc dobrze...albo zmienic numer telefopnu, gg , meila i odciac sie zupelnie, zapomniec i juz nigdy przenigdy nie zamienic z nim ani slowa...

andyx a nie pomyslalaes wtedy o tym, ze ta dziewczyna tez moze cos do Ciebie czuc?? jak zakonczyla sie Twoja historia??

Gość jekuuuuuuuuuuu
Ty nie jesteś i nie byłaś jego dziewczyną, ile ty masz lat???? bo myślisz jakbyś miała 15 :O

bo albo sie wie co sie czuje i czego sie chce.. albo nie.. ona tego nie wiedziala a ja za nia tego nie uczynie..

zupelnie, jakbym Go czytala....:( wiesz, nie badz zly na nia....jesli jest w takiej samej sytuacji to czuje cos do Ciebie, z pewnoscia

nie obchodzi juz mnie to.. czas zajac sie swoim zyciem bo ucieka przez palce.. a ona niech sie dalej zastanawia...

moze daj jeszcze sobie i jej- Wam- szanse?? moze byc jeszcze pieknie, ja cos o tym wiem....Pewnie on pomyslal to samo bo mial dosc tego, ze 3 razy juz wodzilam go za nos....Ale teraz ja naprawde czuje, ze bez niego nie wytrzymam :(

jak kochasz to poswiecisz to co masz.. i pojdziesz za nim... Ty nie bylas jak narazie poswiecic nic... to co mowisz to tylko puste slowa jak narazie...

jak kochasz to poswiecisz to co masz.. i pojdziesz za nim... Ty nie bylas w stanie jak narazie poswiecic nic... to co mowisz to tylko puste slowa jak narazie...

Gość Looolaaa
To idź do niego!!!

Gość Angelina Jolieee
ale nudna jesteś, Ty chcesz żebyśmy ci napisali co masz robic, młoda jeszcze jesteś i głupiutka