Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie prosze

folik

Polecane posty

Gość odpowiedzcie prosze

czy folik jest na recepte??? i ile kosztuje?

Gość odpowiedzcie prosze
dzieki :)

Gość a niekoniecznie
mnie lekarz kazal bral tylko kwas foliowy do konca trzeciego miesiaca, a potem dopiero zamienic to na witaminy dla ciezarnych. powiedzial, ze w tych witaminach sa rozne rzeczy, ktore sie po prostu nie przydaja w pierwszych trzech miesiacach ciazy i nie ma wiekszego sensu ich brac wtedy.

Gość jusiek
zgadzam się z przedmówczynią przez 3 miesiące folik,a potem feminatal do konca ciąży i przez okres karmienia. POLECAM

Gość odpowiedzcie prosze
dzięki bardzo dziewczyny!!! ja jeszcze nie jestem w ciąży ( a może już tak...kto wie) niby się jeszcze oficjalnie nie staramy, niby wiemy że jeszcez nie czas na dziecko, ale tak nam ostatnio cośsię na dziecko wzięło... nie wiem z jednej strony pragnę żeby już się pojawiło z drugiej chciałam najpierw studia skończyć... w każdym razie po ostatnich kilku nocach stwierdziłąm że należy zacząć kwas foliowy brać, żeby mieć pewność że zrobiłam wszystko co mogłam. aha jak można mnajlepiej przygotować się do ciąży? oprócz foliku łykam witaminki, byłam już u stomatologa, ząbki wyleczyłam...co jeszcze?