Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieładne stopy

Twarde pięty....jak z tym walczyc

Polecane posty

Gość Nieładne stopy

Hej Zna ktos moze sposob,aby stopy,a konkretnie piety staly sie mieciutkie.... Szoruje je pumeksem ale to niewiele pomaga.Stosowalam zmiekczajacy krem do piet z Avonu,ale nic nie pomoglo.Ponoc moczenie stóp w goracej wodzie z dodatkiem sody,zmiekcza,ale w moim przypadku to rowniez nic nie pomaga.

Gość szlifierką sobie wygładź

Gość Nieładne stopy
Ania006- A co to jest ten kermuren :D Bo nie wiem ;) A szlifierka to se sam wygladz :) To juz wole tak jak mam heh

Gość Nieładne stopy
Znalazlam co to ten kermuren Krem z 10% zawartością mocznika. Intensywnie nawilża, natłuszcza oraz rozmiękcza skórę. Likwiduje objawy nadmiernego rogowacenia oraz złuszczania skóry. Krem nie zawiera substancji zapachowych oraz barwników.

Gość plociuch
kazdy krem z mocznikiem po wczesniejszym starciu zrogowacialej skory da Ci gladkie stopy,polecam specjalny dwustronny pilnik na suche stopy zamiast pumeksu a pozniej kremik z mocznikiem a szlifierke to chyb a mial ktos na mysli urzadzenie do scierania skory stop u kosmetyczki

Gość Nieładne stopy
Dzieki :) Pobuszowalam troche w necie i znalazlam pare informacji na temat tej dolegliwosci.Wiec ponoc pomaga krem DERNILAN-6 zł i jakas masc ochronna z wit A -2 zł. Ta masc ponoc jest super.A cena no przyznac trzeba,ze smieszna :D

Gość stópka stópka
co to za maść ? :)

Gość majkuś
polecam reklamowany ostatnio krem Scholla na pękające pięty. Jest rewelacyjny

Proponuję zmienić krem ... najlepiej kup taki specjalnie na pękające pięty. Niezły jest tej z Oriflame, jeden z lepszych. Stosowany codziennie pomaga w znacznym stopniu.

Hej, mi ten z scholla na moje robiace sie zgrubienia nie pomaga:( Teraz zamowilam od dziwczyny z kafeterii krem faberlica, ponoc bardzo dobry, nie jest drogi wiec zaryzykowalam:) Jak juz bede go miala i wyprobuje to dam znac na forum:)

Gość no dobra
wiem juz jak zetrzec piety ale czym smarowac juz po aby nie narastala skora i nie pekaly-np.cholla to jakim ,jaka to nazwa?

Gość Nieładne stopy
Ja wczoraj zainwestowalam w ta masc ochronna z wit. A :) 2 zł heh Moje stopy to twardy orzech do zgryzienia;) Nie pekaja...z tym problemow nie mam.Sa tylko zgrubiale i zolte bleeee.Kremy z avonu odpadaja-mi nie pomolgy