Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta55

problem z kochaniem sie

Polecane posty

Gość Samanta55

witam; jestem mloda kobieta(27l); ale mam problem z kochaniem sie z facetem; wczesniej wszystko bylo ok,ale od dluzszego czasu nie moze wejsc we mnie(strasznie mnie boli); juz probowalam na sile, ale im mocniej naciska tym gorzej; plakac mi sie z tego powodu chce; nie wiem co mam robic; lekarz odpada,( bo wszystko jest ok); jezeli ktos moze mi pomoc bede wdzieczna; ps. jutro wyjezdzam nad morze,wiec odezwe sie pozniej, ale dzisiaj wieczorkiem jeszcze zajrze na forum;

Gość zapewne.......
jestes za sucha wiec proponuje czyms sie nawilzyc jakis zel intymny moze-i napewno nie bedzie bolalo.i nigdy na sile!!!!

Gość MArta1983
Piszesz że jest źle bo nie może w ciebie wejść a za chwile piszesz że nie ma mowy o lekarzu bo wszystko jest dobrze:/ No więc tak jak dziewczyny spróbuj z tym nawilżaczem jak nie pomoże to marsz do ginekologa.

Gość NO TO PROBLEM MASZ DEMENTIA...
MŁODA????? 27LAT : MŁODA? KOBITO, ŚREDNIA WIEKU NA TYM FORUM TO 14 LAT- WIĘC NIE OŚMIESZAJ SIĘ...

Gość NO TO PROBLEM MASZ DEMENTIA...
PS: DEMENTIA- JAK TU ZAGLĄDNIESZ- PAMIĘTAJ ŻE MASZ PROBLEM...

Gość rany rany
a niby stara?? wiek sie ocenia nie po sredniej kafaterii, gdzie pelno prostakow :P i niby ona sie osmiesza? smieszny zarzut, gdy dziewczyna szczerze prosi o pomoc.

Gość Samanta55
Marta1983 z tym lekarzem chodzilo mi o to, ze bylam sie przebadac, powiedzial ze wszystko jest ok; o masciach czy o lekach nic mi nie powiedzal, tylko ze nie powinnam miec zadnych problemow(chyba zmienie lekarza);

Gość to może
hmm, stres, zmęczenie, brak ochoty na seks, znudzenie ... moze nie jesteś wystarczająco podniecona ?

Albo jesteś za sucha, albo to jakiś problem natury psychologicznej i trzeba to leczyć.

może zwyczajnie jak piszą ci dziewczyny masz za suchą pochwę (albo nie jesteś wystarczająco podniecona albo po prostu tak masz) kup lubrykant - jakiś femina gel lub Durexa i powinno pomóc :)

Gość a minetka przedtem
nie pomaga? cudowne uczucie jak w tak rozkosznie zwilzona cipke wsuwa sie taki twardy penisek mmmmmmmmmmm.

Gość Samanta55
z podnieta nie mam problemu, czasem to sie rzucam na niego; wyprobuje te zele, ale to dopiero za 3- 4 dni;