Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak inaczej spędzać czas

Co zamiast komputera?

Polecane posty

No cóż, chyba jestem uzależniony od komputera :-( Jak tylko wstaję z łóżka (ok. 6-ej rano), to włączam komputer i z reguły siedzę przy nim do godziny 23.00 (z małymi przerwami np. na wyjście na miasto, wyrzucenie śmieci, mycie się itp.). Chciałbym zerwać z tym nałogiem, bo wiem że to nie jest zdrowe, ale nie potrafię, bo nie wiem, co mógłbym robić zamiast siedzenia przy komputerze. Macie jakieś pomysły?

Gość eh... dlaczego...
spacer, randka, kawiarnia, restauracja, kino, teatr, opera, wczasy, rodzina, znajomi, sex... :) a samo siedzenie przed kompem nie jest zle jeśli oprócz forum i innych glupot robisz też coś pożytecznego.

Gość łee
znajdź sobie dziewczyne :D

Nie mam dziewczyny ani znajomych. Kino ani teatr mnie nie interesują, na spacer też nie będę chodził sam. Do tej pory komp całkowicie mi wypełniał mój wolny czas. Oczywiście nie było to tylko siedzenie na forum.

Gość to może
telewizor :P tylko teraz same powtórki :o

Ja też jestem uzależniona... Proponuję: --przeczytac ciekawą ksiązke (polecam horror) --znaleźć sobie dziewczynę lub koleżankę --Wyjść na spacer --obejrzec film na video posłuchać muzyki (ja lubię tańczyć przy radiu zet :-) ) --iść na basen / siłownię --uprawiać sport , lub gimnastykować sie dla kondycji Aha- coś mi się zdaje że jestes zodiakalnym Rakiem lub Rybą? Odpisz czy mam rację a jesli nie to podaj swój znaczek :-)

biegam za psem..po lesie...przez łaki i pola zbieram runo lesne...teraz to poziomki...jagody zajmuje sie ogrodem czytam

Telewizor mam w komputerze, bo mam kartę telewizyjną :-P, więc na jedno wychodzi :-) Jestem Baranem (zodiakalnym oczywiście, a nie intelektualnym :-) )

Gość eh... dlaczego...
zapisz się na jakiś serwis randkowy i zacznij się umawiać na randki :)

Na randki przez internet? Dziękuję bardzo :-O Do naiwnych nie należę! Przecież wiadomo, że umówię się np z 20-letnią dziewczyną, a może się okazać, że jest to 50-letni facet :-O

Gość eh... dlaczego...
Goooooooopol z Ciebie :) Umów się i nie marudź.