Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Celulitowa duppa

Działają w końcu te plastry na cellulit?

Polecane posty

Gość Celulitowa duppa

Kupilam te NIVEA i trzymam dziś pierwszy dzień. Jak chcecie, to moge porobic zdjecia i zamiescic efekty bez sciemy, np. za miesiac, albo za 2 tyg. Brakuje mi tu opinii, a przeciez masa ludzi je przeciez stosowala? Ja nie moglam uzywac kosmetykow, bo bylam w ciazy, karmilam, ale teraz zaczynam dzialac na dobre. Mam juz plastry przyklejone 13 godz (bylo napisane, zeby trzymac przynajmniej 8 h), wiec zaraz odklejam i sprawdzam czy cos juz widac... Pomoglo to komus??? Postanowilam sobie ze bede miala ladna pupe i koniec!

Gość wiesz co ci powiem...
i co jaki efekt?? opisuj opisuj

Gość Olka-fasolka
Ja kupiłam tabletki Bio Drain i chodziłam na jacuzi. Tabletki brałam przez tydz. i poszłam na jacuzi-efekt był na drugi dzień-połowe dziadostwa znikneło. Po drugim jacuzi na następny dzień prawie wcale nie mam celulitu. Nie wiem co zadziałało.

Gość Celulitowa duppa
Ooo no prosze :-) A wiec jacuzzi i tabsy! OK. Dobra, obiecuje, ze zdam relacje zdjeciowa.

Gość Olka-fasolka
i do tego w tydzień

Gość Olka-fasolka
tzn. w tym samym czasie te dwie rzeczy robiłam , a po tygodniu...rewelka.

Gość Celulitowa duppa
Szok, moze masz predyspozycje? do leczenia cellulitu... Ja np. wierze, ze stale napinanie posladkow, tzn podczas np siedzenia, nie naprzemienne, ale stale, po kilkanascie minut dziennie tez cos da... i pomoze ujedrnic. Tak wiec bede dzialac :-)

Gość Celulitowa duppa
Sluchaj Olka, a moze by masowac sie domowo silnym strumieniem wody? Tylko cieplym czy zimnym? Pewnie zimnym albo naprzemiennym... hm to tez bylby masaz

Gość Olka-fasolka
Ostatnio nie chodzę na jacuzi-i masuję się takim wałkiem z kolcami. Kapiele naprzemienne poprawiają krążenie-więc raczej nacznka. Na basen smigam od pół roku co najmniej 2 razy w tyg. (500m jednorazowo robię) i nic dopiero jacuzi i te tablety pomogły. Tamte tabletki to zioła , które usuwają toksyny. Wiem bo głupio przyznać (ale piję sporo kawy i innych takich zdrowości)-pociłam się nadmiernie i inne takie niemiłe rzeczy. W każdym razie po tym Bio Drain nie poce się tak i inne sprawy(które przemilcze ;) ) ustąpiły. Wiem, że to badziewie przez czas zażywania powoduje wiązanie toksyn (zawiera błonniki) i wydalanie... Mnie się wydaje , że trzeba działać od środka i od zewnątrz. Np. rzuć kawe (ja rzuciłam , ale ona wraca skubana) i jedz dużo błonnika, nie ważne w jakiej postaci (warzywa, ziarna, pieczywo pełnoziarniste itp.).

Gość Olka-fasolka
tez Olka muszę powiedzieć, że to jacuzi mnie natchneło , kiedy moja mama powiedziała, że jej ta właśnie wkładka do wanny na celulit od razu pomaga. I to mnie natchneło- bo ja nie mam takiej wkładki :(( i muszę do aqua parku jeździć.

Gość malinowe_lato
ja kiedys kupilam sobie plastry ale nie nivea tylko loreala chyba i to dziadostwo ciagle sie odklejalo! nie macie tego problemu?

Gość tez olkaaa
olka fasolka--a gdzie te tabsy mozna kupic??drogie sa?? no ja kiedys co chwila sie kapalam z ta wkladka ale tak jakos o niej zapomnialam,ale ta wkladka nie jest zla ,pamietam zawsze kapalam sie z nia po imprezach, oczyszczala mnie rowno:) zawsze paskudztwo wylazilo ze skory bleee az sie taka dziwna obwodka robila:/ myslalam ze to brod:P ale zawsze zanim sie tym masujesz trzeba sie porzadnie umyc:) hihih:) wiec okazalo sie ze to te toksyny:) musze do tego wrococ koniecznie a ta kuleczka garniera?? stosowalyscie moze? bo bardzo mi to kosmetyczka polecala, ja dodatkowo cwicze ta agrafka/motylkiem ale nie wiem czy to cos da

Gość Celulitowa duppa
tak, troche sie jakby odklejaly te plastry wiec mialam nalozone elastyczne spodenki.

Gość Olka-fasolka
ta obwódka na wannie to raczej brud ;). Toksyny organizm wydala układem wydalniczym. Oczyszczanie poprzez masaż powoduje rozluźnienie tkanki (rozbija komórki tłuszczowe zbite w te okropne kulki) oraz uwolnienie toksyn z tkanki tłuszczowej, ale nie wydostają się one przez skórę (tzn.minimalnie przez potna pewno). Dlatego warto pić dużo wody mineralnej i pomóc im "opóścić" organizm inną trasą ;) Tabletki są strasznie drogie ale warto.Tzn.30 tabletek kosztuje ok 50zł. Należy brać 2 tabl. 3x dziennie. Kuracja trwa 2 tyg.

Gość nie no wybacz..
tez mam to urzadzenie nazywa sie ozonomatickupilam jes kiedys za jakies 3 tys:) i uwierz to nie jest brud:) tylko toksyny ktore wydostaja sie rowniez przez skore:) a obwodka robi sie rowniez od martwego naskorka jesli jestes np opalona albo po kremach brazujacych zawsze sie bedzie po tym robila:) co do wody mineralnej..hmm masz racje ale ja po pewnych przebojach z firma ktora do butelek lala wode z kranu jakos nie do konca wierze w wody mineralne:) kupilam sobie urzadzenie do ulepszania wody (nie filtr) i to nareszcie mnie oczyszcza:)

Gość czesc dziewczeta
;) ja tez zaczelam walczyc z tym dziadostwem, w ogole tluszcz mi sie tak odlozyl po bokach pupy, ze szok a mloda jestem(19 lat)jakbym zgubila ten luszcz to mialabym o wiele dluzsze wizualnie nogi;)musze tez ja ujedrnic. zaczelam pic duzo wody, teraz zaciskac posladki, planuje kupic tez balsam ujedrniajacy, ale jaki?

Ja mam VICHY CELLU DESTOCK - kupiłam na e-lek.pl w dwupaku, bo mieli bardzo atrakcyjna cenę, normalnie w aptekach czy drogeriach sporo coś takiego kosztuje. Na opakowaniu pisze, ze już po 7 dniach widać efekty i w sumie tak jest naprawdę.

Gość krwinka2
a co sadzicie o serum antycelulitisowym firmy Lirene??? tak super pachnie,ze chcialabym kupic,ale czy dziala??

Tych nie próbowałam,ale jakiś czas temu kupiłam sobie takie http://www.e-lek.pl/101427,vita-cell-plastery,100243.html prawdziwa rewelacja, efekt jest widoczny już po pierwszym tygodniu stosowania. Trzeba tylko pamiętać, by przyklejać je regularnie inaczej cała kuracja nie ma sensu