Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominikaa***

czy w aptece można kupić próbki pudrów z vichy????

Polecane posty

Gość dominikaa***

Kupić nie, dostać tak. Sęk w tym, że panie farmaceutki twierdzą, że dostają tak znikomą ilość od producenta, że \"niby\" rozchodzą się na pniu.

Gość dominikaa***
kurcze bo szkoda mi wydać tyle kasy a pozniej okaże sie ze albo kolor nie ten albo mam jakies uczulenie czy cos:(

Spoko :) Po prostu zapytaj, czy są jakieś próbki. Jeśli nie ma, to z pewnością są testery - wypróbujesz sobie na miejscu :)

ja to sie czasem zastanawiam nad tym, zeby nie napisac do dystrybutora vichy i nie podac apteki, w ktorej kupuje kosmetyki vichy. Wiem, ze dostaja probki a \"dystrybuuja\" miedzy soba. Mozna zglosic zeby podrzucali tam probki bo chcialabym kupowac kosmetyki a w aptece nie ma mozliwosci wyprobowania. Moze to by cos zmienilo :D Kiedys bylam na konsultacjach z dermedic i pani mi powiedziala, ze zawsze moge poprosic o probke a ja na to, ze zawsze slysze odpowiedz, ze wlasnie \"wyszly\" i dermokonsultantka ze zdziwieniem spojrzala na aptekarki. Dala mi garsc probek i od tamtej pory dostaje zawsze probki w aptece. Ostatnio nawet wode termalna lrp chociaz niczego nie kupilam a tylko zapytalam czy nie maja mniejszej pojemnosci bo potrzebuje na podroz. :D Trzeba walczyc o prawa konsumenta :D

Róznie z tym bywa. W styczniu chciałam w aptece kilka próbek podkładu Vichy Dermablend. Gotowa byłam wywalić sporo kasy, bo męczyły mnie wtedy przebarwienia. Udałam sie do jednej z większych i lepiej zaopatrzonych aptek w Wawce. Niestety. Pani konsultantce Vichy było szalenie przykro, ale: \"aktualnie nie posiadamy żadnych próbek tego podkładu\". Kiedy zapytałam, jak w takim razie mam się przekonać, czy ów produkt będzie mi odpowiadał, skoro nie mogę go wypróbować, pani wzruszyła ramionami i stwierdziła, że mogę wypróbowac tester na ręku, w aptece. :D Słowo daję, że chciałam jej powiedzieć, żeby sie ugryzła w du** :D