nadijaa 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 można rozpoznac pierwsze, zupełnie najwcześniejsze objawy ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po ewentualnym zatrzymaniu Napisano Czerwiec 26, 2007 miesiączki. Można też wtedy zrobić test ciążowy albo taki z apteki, albo z krwi w ambolatorium. Innych oznak nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 mogą Cie jeszcze boleć piersi, staną sie twarde i wrażliwe, ok 2 tygodnie od zapłodnienia, ale to akurat nie jest regułą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadijaa 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 ale są przeciez mdłości, napięcie piersi, brodawek, kiedy to sie zaczyna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka sobie jedna z tłumu Napisano Czerwiec 26, 2007 Ja mialam zawroty głowy jakis tydzien po zapłodnieniu ,a wymioty i mdłosci po jakich s 3 tygodniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po ewentualnym zatrzymaniu Napisano Czerwiec 26, 2007 w drugim miesiącu. Ja na przykład oprócz zatrzymania miesiączki do 4 miesiąca nie miałam żadnych oznak. W czwartym zaczął mi rosnąć brzuch :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bede-mama-x Napisano Czerwiec 26, 2007 Objawy mialam typowe na miesiaczke - bole piersi, bole brzucha, sennosc. Po ok 1.5 mca po zaplodnieniu zaczely sie wymioty i OKROPNA sennosc. ale raczej nie doszukiwalabym sie jakis objawow przed spodziewanym @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 aha, moja znajoma, zanim jeszcze sie dowiedziała ze jest w ciązy mowiła ze \"czuje\" tak jakby jeden jajnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cwiet Napisano Czerwiec 26, 2007 ja zaczęłam się wpatrywac w siebie dopiero jak okres nie nadszedł i spóźniał się tydzień i wtedy - faktycznie - cycki jak przed okresem, wiecej nic; a i na to bym nie zwróciła uwagi, jakby nie ten okres , którego nie było potem raz mi sie zrobio niedobrze, i tyle tego było jakiekolwiek akcje to raczej dopiero w dniu spodziewanej miesiączki, jakies testy i inne dziwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach