Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest tak to

głupio mi że jestem dziewicą

Polecane posty

Gość jak to jest tak to

mam 19 lat i jestem dziewicą! wszystkie moje koleżanki mają to już za sobą, tylko ja nie! faceci mówią mi że jestem ładna, flirtują ze mną, na imprezach ich pełno wokół mnie itp. ale jak co do czego przychodzi to nigdy nic! jak ja mam to wreszcie zmienić!?

Gość jassie
ja też jestem mam 21 lat i panicznie sie boje bólu

Gość Struclaaaaa
do jak to jest tak to>>> Nie podchodź do tego w taki sposób ze inne mają to zasobą!!!! Na prawde chciałabyś przeżyc ten pierwszy raz z pierwszym lepszym na imprezie??? Nie lepiej poczekać na miłość wtedy naprawde to wychodzi dużo lepiej i czerpie się prawdziwą przyjemność... Zastanów się. To nic złego ze się jest dziewicą. Przecież nie ma obowiązku pozbycia się dziwictwa przed 20.

Gość Joanna niezalogowana
Ja 25 lat i też jestem dziewicą:D

Gość Struclaaaaa
do jak to jest tak to>>> Nie podchodź do tego w taki sposób ze inne mają to zasobą!!!! Na prawde chciałabyś przeżyc ten pierwszy raz z pierwszym lepszym na imprezie??? Nie lepiej poczekać na miłość wtedy naprawde to wychodzi dużo lepiej i czerpie się prawdziwą przyjemność... Zastanów się. To nic złego ze się jest dziewicą. Przecież nie ma obowiązku pozbycia się dziwictwa przed 20.

Gość aNNNiiia
to że masz 19 lat i jesteś jeszce dziewicą nie świadczy o Tobie zle. A to że po tym co piszesz wnioskuję że chciałabyś to przeżyć z pierwszym lepszym, a nie lepiej poczekać i przeżyć to z facetem którego będziesz kochała?? Taki pierwszy raz zapamietasz na pewno milej niz ten jako przelotny seks czy znajomość. Na twoim miejscu bym sie tak nie spieszyła i poczekała.. a koleżanką nie zazdrościła. Chcesz być potem nazywana szmata, czy inaczej? Szanuj siebie to inni też bedą cie sznowali. Zapraszam.. -> http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3500204

Gość Taka jedna Niestrawiona
a co ja mam powiedziec?! mam 20 :O

Gość Szara myszka nie zalogowana
a ja mam 27 i nadal jestem dziewicą

Gość nie wiem już sama co tu wpisać
wiem..... ale z drugiej strony tak myślę, że jak za kilka lat poznam kogoś w kim się naprawdę zakocham to podczas "jakiejś akcji" będzie mi strasznie głupio, że robię to po raz 1 w życiu! nie chcę się później skompromitować jakoś przed kimś na kim będzie mi zależało... :(

Gość ja mam gorzej
mam 37 i jestem prawiczkiem....

a i wcale nie jest mi glupio:) poprostu czekam na tego jedynego, moze nawet do ślubu.... Kto wie...

Gość lindsay
chyba prawnuczkiem? :-D

Gość jak t0 jest tak to
jestem głupia pustą panienką i tylko ruchanie mi w glowie :)

lepeij teraz z pierwszym lepszym zeby sie nie skompromitować??? Yo! Ludzie co wy piszecie!! Facetów to kręci ze kobieta jest dziewicą nie przeszkadza im brak doswiadczenia, wręcz ich to bardziej podnieca ze mogą nas uczyć.

Gość nie wiem już sama co tu wpisać
Struclaaaaa jesteś? to ja, tylko jakiś kretyn specjalnie zajął mój nick tamten... wiem, że masz rację. naprawdę. dzięki że mi odp. bo mądrze piszesz; bo widzisz, ja na serio mam powodzenie, i boję się że jak kogoś poznam i się w nim zakocham to... nie chce się później skompromitować jakoś no,

Gość Struclaaaaa
Jestem:) Jak pisałą ktoś wyzej. To bez sensu takie myślenie. Zeby się nie skompromitować. Faceci naprawdę to cenią ze kobieta jest dziewicą. I jeśli spotkasz tego jedynego to na prawdę będzie mu bardzo przyjemnie jeśli będzi aTwoim pierwszym ich to na serio kręci.

Gość kwassssss
za te kilka lat jeszcze 19+ ileś to obciach

Gość Struclaaaaa
A co tą są"nawyki staropanieńskie"??

tez jestem ciekawa :D

Gość dziewica 23-letnia
Też chciałabym wiedzieć co to są nawyki staropanieńskie??? :>

Gość kuuuurcze ale
kuuuurcze!!! ale jak nie zrobisz tego przed 20stką to później już nigdy!1!

Gość bo nie będzie z kim

Gość Struclaaaaa
moze zdradzisz cos weicej na temat zmiany tego sposobu?? Czy poprostu tak sie mądrzysz a w istocie nie wiesz o czym mowisz??

Gość lost in hollywood
ja osobiście wolałabym trochę bardziej "doświadczonego" partnera niż ja sama - góra: dwie byłe dziewczyny, z którymi spał... ale teraz wszyscy się kopulują nałogowo, albo wcale: nie wiem co bym wolała

tak zmienia wtedy jest taka nieruchawa:D

Gość czapka
Ja byłam studentką dziewicą , przez cały czas trwania studiów poza 5 rokiem :P Tez mi było gupio, raz lezałam sobie z takim zadatkiem na chłopaka, on sie chciał zabierac do dzieła , ja coś zaczęłam miauczec , on sie spytał , czy jestem dziewica , a jak odpowiedziałam, ze tak, to usłyszałam "W TYM WIEKU??????????????". Hehenop i do czynów nie doszło , jakos to nie było tempo dla dziewicy :P I tez w moich dziewiczych , z już ponastoletnich czasach myslałam sobie, jak mi będzie wstyd, jak już będe chciała z kims pójść do łóżka i że lepiej to było "odbebnic" z kimkolwiek. Ale wcale nie było tak strasznie , ten, z którym odbyłam pierwszy raz, nic nie komentował :P I nie był to pierwszy lepszy, z czego sie cieszę Młodziutka jesteś , 19 lat to jeszcze nic.