Angelica220 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 Jestem uczennicą 3 klasy liceum ogólnokształcącego. Chętnie udzielę korepetycji z języka niemieckiego na poziomie szkoły podstawowej i gimnazjum. Język niemiecki to moja pasja. Uczęszczam do szkoły języków obcych- moje umiejętności moge poświadczyć świadectwami ukończenia kursów, dyplomami, świadectwami szkolnymi z oceną celującą. Cena 15 zł za 60 minut. W razie pytań proszę o kontakt 511 - 019 -403. Mieszkam w Chorzowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam pytanie mam pytanie Napisano Lipiec 4, 2007 W jakiej części Chorzowa mieszkasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelica220 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Mieszkam w Centrum :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupup Napisano Lipiec 17, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....................a Napisano Sierpień 8, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach