Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość superelizka30

WYNAJEM MIESZKANIA WROCŁAW

Polecane posty

Gość superelizka30

chce wynajac mieszkanie przez agencje.jestem juz nawet umowiona na ogladanie mieszkanka ale zastanawiam sie czy za samo pokazanie agencja tez nie pobiera jakiejs oplaty. moze ktos wie cos na ten temat i moze mi pomoc.Wiem ze na pewno pobiaraja oplate w wysokosci 1miesiecznego najmu kiedy podpisze sie umowe ale co jesli ja tylko chce obejrzec i nie wiem wcale czy mi sie spodoba i czy wynajme.Mozecie mi pomoc?

Gość chyba muszą się jakoś chronic
chyba muszą się jakoś chronic przed tym, że weźmiesz namiary od właściciela.

jedno wiem na pewno-te agencje chca jak najwięcej zarobic.Az dziwię sie,ze ktos z nich korzysta.Nie wolisz wziac gazete w reke i sama sie rozejrzec??

Hmmm... z tego co wiem, to zależy od agencji... ale raczej chyba nie - bo namiarów na właściciela nie dostajesz, a umowę z agencją podpisujesz. Ale polecam: autogielda.pl , dlastudenta.pl

Cześć polecam kupić mieszkanie we Wrocławiu obecnie ceny są bardzo niskie . Jeżeli jesteś zainteresowany to zobacz stronkę www.Mieszkaniawroc.pl - "Nieruchomości Dla Ciebie" . Mieszkaniawroc jest bazą ogłoszeń z nieruchomościami

Gość gość
Wynajem Wrocław Młodnickiego opinia. Wynajmowaliśmy w 4 osoby dwupoziomowe mieszkanie we Wrocławiu ul.Młodnickiego. Uważajcie, bo czynsz tam jest bardzo wysoki. W ogłoszeniu nie było mowy o dodatkowych opłatach. Właściciel brał 1600,00 zł odstępnego i nie powiedział, że będziemy musieli płacić jeszcze czynsz do spółdzielni, który wynosił miesięcznie 900,00 zł i do tego koszty internetu, gazu, prądu 200,00zł. MASAKRA. Z 1400 zrobiło się 2700. Oszuści. Mało tego, na Młodnickiego ludzie są wścibscy i sami emeryci, więc zero imprez, bo zaraz wzywają Policję. Teraz wynajmujemy na Kaszubskiej blisko rynku i jest super.