Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_20

za jakie grzechy ...

Polecane posty

Gość smutna_20

jestem brzydka ;/;/;/

hej napewno nie jest tak zle jak myslisz,co konkretnie Ci sie nie podoba?

Gość smutna_20
wszytko?? gruba ...;/ piegi jasna karnacja..wszystko! chodzę teraz po fotce.pl i zazdroszczę tym ładnym dziewczyna:(

Gość daj swoja fote ocenimy

hej nie ma co narzekac tylko powoli malymi kroczkami wziasc sie za siebie,napisz ile masz wzrostu i ile wazysz

tak naprawdę mało jest brzydkich osób, większosc zależy od włosów, fryzury, cery i ogólnie styly. możesz być nieładna a jak dopasujesz do siebie świetną fryzurkę, ładnie się pomalujesz i będziesz mieć nieskazitelną cerę to będzie od razu inaczej.. mówię Ci.

Gość smutna_20
nie dam swojej foty .. bo nawet zdjęć sobie nie robie, unikam tego jak ognia ..;/ aż wstyd

Gość smutna_20
164 a waze kolo 60 ;/ no taka kulka

gruba?? jaki masz problem, odstaw słodycze, wskakuj w dresik i hop do biegania! pol godziny dziennie i niedługo będziesz mieć świetną figurkę, zwłaszcza że są wakacje, i rób brzuszki, 6weidera itp, ja na Twoim miejscu postawiłabym sobie cel bo lubię do nich dążyć...

Gość no sory dziewczyno ale piegami
sie martwisz?

hej,nie jest tak zle,Cassie ma racje,wystarczy fajna fryzura inny styl ubierania sie,moze dieta?podkresl w sobie to co masz fajnego,a zakryj mankamenty

Gość smutna_20
no ale jakoś już nawet motywacji nie mam ;/ mijam tyle ładnych dziewczyn na ulicy, które jedzą hamburgery, kebaby i są szczuplutkie, moja koleżanka zjada 10kg cukierków na dzień i tez jest szczupła ... taka jest prawda ze moja masa ciała nie zależy ode mnie to wszytko przez ta tarczyce ! :(:(:(

dokladnie motywacja to to czego Ci brakuje,popatrz w lustro i powiedz koniec z byciem brzydka, od jutra dbam o siebie!to sie uda! zobaczysz ze jak zaczniesz dzialac ti poczujesz sie duzo lepiej i piekniej