Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przygarniacz

Przygarne cipke.

Polecane posty

Gość Przygarniacz

Dam jej jesc i klucze od domu, kupie ubrania i kosmetyki i co tam jeszcze cipki lubią, zaopiekuje sie i zajme. Czekam.Limit miejsc ograniczony (wlasciwie jedno). Jestem cierpliwy, nie przeszkadza mi trajkotanie i moge sluchac 24 na dobe gadania.

Gość hehe25
jesteś bosski;)

Gość kociaczek300
Ale okresl jak ta cipeczka powinna wygladac? Cy masz jakies szczegolne wymagania?

Gość Aliccjaaaa
a co chcesz o cippki w zamian?

Gość Przygarniacz
Ciezko studiuje i nie mialem czasu ani okazji na dziewczyne. W Zamian niechce prawie nic, tylko zeby byla, rano chce sie wreszcie obudzic i patrząc na bok nie widziec wreszcie tej pustej poduszki, no i dziewczynki ladnie pachną i mają bardzo gładką skóre wiec czasem fajnie jak takie cos po domu lata. To chyba tyle.

Gość Piekna i powabna
a cio studiujesz i gdzie ?:P

Przygarniacz- skoro studiujesz, to skad wezmiesz pieniazki na kosmetyki , ubrania i jedzenie dla swojej cipeczki...odpowiedz ....pytam!

Gość hehe25
może studiuje i pracuje jednocześnie w pocie czoła:P

Gość Przygarniacz
Mam dwa mieszkanka male w olsztynie ktore wynajmuje i z tego czerpie pieniadze, nie jestem milionerem ale jest tego troche. Nie mam na kogo wydawac. Studiuje w Gdansku na AMG na 3 roku lekarskiego czyli dopiero w polowie. A mieszkam w Gdansku w brzeźnie, moze nie willi ale do morza 70m :) wieczorem ladnie wieje i pachnie.

Gość Piekna i powabna
ooo z przyszłym lekarzem to bym poszła:)

Gość xxxx18
Przygarniacz- Ja tez studiuje i nie mam gdzie mieszkac(narazie mieszkam u cioci ) ale tam mi jest zla i niewygodnie.Nie musialbys mi nic kupowac , wystarczyloby mi tylko lokum. budzilbys sie przy mnie, pachnialabym ladnie tak jak lubisz , robilabym nawet posilki..Jedyny problemem jest miejsce twojego zamieszkania.Moze zdradzisz gdzie mieszkasz ?

Gość Przygarniacz
W Gdansku w Dzielnicy Brzeźno ( dzielnica przy morzu, domki działki itp). Mozesz zamieszkac , za friko nawet, jak bedziesz gotowac to jeszcze sam zaplace. Jedyny problem to ze nie wyśpisz sie bo siedze w książkach do 3:00

Gość xxxx18
Przygarniacz- zrobilo mi sie smutno, gdyz przeczytalam , ze nie mieszkasz tam gdzie ja studiuje..... wielka szkoda!!!!

Gość a dlaczego to ogłooszenie
na forum erotycznym a nie np w gazecie...?

Gość Przygarniacz
No szkoda jak cholera, fajnie bylo by miec lokatoreczke w domu, tymbardziej ze to wielki dom i pusto w nim jak w lesie.

Nie dziwota że pusto, jak właściciel ma takie podejście. Jeszcze długo pusty będzie. Ale i ty wyjdziesz na ludzi w końcu, nie bój żaby. Noż kurwa, on szuka laski na forume, a umów się z kimś wreszcie!

Gość xxxx18
Pprzygarniacz- a jak bys mnie jeszcze zobaczyl. to bylbys zachwycony taka lokatorka..... nie wiem czy wtedy siedzialbys nad ksiazkami do 3.00....!

Gość Przygarniacz
A gdzie sie umówic? Nie bylem w klubie zadnym od 2005 roku bo nie mam czasu, w wakacje praktyki w szpitalach od rana do wieczora, a na uczelni są takie dziewczyny, SĄ takie dziewczyny, ze nawet experymentow medycznych balbym sie wykonywac na nich. Sa okropne, choć sympatyczne. I chodź dziewczyny nie musze miec księżniczki to jednak niech chociaz przypomina okaz żeński na litość Boską.

Gość Przygarniacz
xxxx18 ale ja niewiedziałbym nawet co z tobą robic bo ostatni raz robilem to jak mialem 16 lat temu a mam 22.

Gość xxxx18
Przygarniacz- takich rzeczy sie nie zapomina!Ale przeciez nie zmuszlabym cie do niczego....a ty juz sie boisz!

Gość a peniska bys nie przygarnal
tez bym ladnie pachnial piwem , latal po domu itp. :)

Gość hahahhhhhaaaaaa
student medycyny na erottycznym:D:D:D:D:D:D:DBuhahahahahahahahahahaha i to jeszcze podczas sesji......Studiujesz wswoim miescie?Ja studiuje pielegniarstwo..na uniwerku....mieszkam tam gdzie ty..... i nie wciskaj ze majac peraktyki nie ma czasu wyrwac jakas pielegniareczke bardz praktykantke..bo nie uwirze

Gość pielegniarki sa brzydkie
i klotliwe , caly czas sie ostatnio kloca :O

Gość halo halo tu moskwa
jesteś słodki :):):)

Gość xxxx18
przygarniacz- bron sie , niektorzy cie bardzo atakuja!!!!

Gość Przygarniacz
xxx18 wiem ze atakują, ale nie ma czlowieka na tym forum ktory moze mnie obrazic albo zdenerwowac, ja mam na nich wszystkich i na wszystko wyjebane, nie przejmuje sie czyms takim, wiem swoje, znam swoja wartosc a zakompleksione ofermy zyciowe po 8 klasach podstawowki bądź ochotnicznym hufcu pracy naprawde nie są w stanie mnie obrazic. Szkoda tylko ze te prymitywy wlasnie przeważają tutaj nad tymi fajnymi. Ale chocby sie jedna fajna odezwala to pal licho caly legion tej beznadziejnej reszty :)