Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żuliettaaa

jutro nasz pierwszy raz.. wejdzicie prosze

Polecane posty

Gość żuliettaaa

hmm.. nie jest to moze sprawa nadajaca sie zbytnio na forum, ale moze macie jakies porady??? :)

Gość kozanostra
tak, ja mam. zabezpieczcie sie. :)

Gość Piekna i powabna
Ehh tez miałam miec dzis swoj pierwszy raz i nie wyszło:( powodzenia zycze:)

Gość żuliettaaa
biore tabletki antykoncepcyjne :) dlaczego nie wyszlo?? zestresowal sie??

Gość Piekna i powabna
Nie chodzi o to :O poprostu podrazniło mnie przy goleniu i jestem tam cała czerwona:O az wstyd mu sie było pokazac:P hehe dziewica juz nie jestem i sexu sie nie boje, ehhh taka napalona dzis byłam i nici a to twoj pierwszy raz ? czy ogolnie pierwszy raz z nowym partnerem ?

Gość żuliettaaa
pierwszy raz z nowym parnerem :) Uuu.. ale mialas kaszane :P no ale masz racje.. wrazenie estetyczne tez sie liczy ;) tak z ciekawosci- ile masz lat?? ja mam 18 i tak sie zastanawiam czy miec w tym wieku juz dwoch partnerow seskulanych to troche nie za duzo.. pozdrawiam :)

Gość Piekna i powabna
po pierwsze radze ci nic na siłę... jezeli jutro poczujesz ze nie bedziesz gotowa, zestresowana to to przełózcie na inny raz... :) rozluznij się bo inaczej bedzie bolało, radziłabym wypic 1 piwko,nie bedziesz po nim pijana ale mniej zestresowana , wiec nie zaszkodzi;) no i oczywiscie zabezpieczenie:)

Gość Angelina Jolieee
najważniejsze ze jest zabezpiecznie możecie kochac sie bez stresu ;) okażcie sobie dużo miłości, powolutku bez pośpiechu, miłego seksiku ;)

Gość żuliettaaa
biore tabletki.. oo kochane nie znacie mojej glowy.. ja juz po jednym piwku odlatuje :P

Gość Piekna i powabna
w siepniu bedzie 19 ;) to tez juz moj drugi partner(z pierwszym byłam rok) teraz jestem z cudownym chłopakiem , co prawda znamy sie tylko 2 miesiace ale jestem gotowa na sex:) wiadomo za drugim razem wszystko szybciej się toczy :P

Gość Piekna i powabna
a ile wy razem jestescie?

Gość żuliettaaa
u mnie w grudniu bedzie 19 :P z poprzednim tez bylam rok.. ;) z obecnym parterem znamy sie rok, ale razem jestesmy od 6 miesiecy :)

Gość Piekna i powabna
gratuluje wytrzymałosci hehe , ja nie bedac juz dziewica nie potrafie sie powstrzymac, tak mnie ciagnie do niego , szczegolnie gdy juz poznałam smak sexu ;) Mysle ze bedzie cudownie , szczegolnie iz potrafi mnie bardziej zadowlolic od poprzednika:)

Gość żuliettaaa
mi wlasnie jakos spieszno nie bylo do seksu z nowym chlopakiem.. poprzedni mnioe zostawil miesiac po pierwszym razie stwierdzjac " no.. swoje nar****ałem, z nami koniec" :O:O przez to jakis uraz do seksu mialam, musialam upewnic sie w przekonaniu, ze nowemu chlopakowi naprawde na mnie zalezy... a Twoj chlopak mial juz kogos przed Toba? moj tak i jakos nie potrafie sobie wyobrazic ze mogl to robic z inna... tak, tak ja tez robialam, ale jednak nie o to mi tu chodzi..

Gość Piekna i powabna
eh to ci wspołczuje moj chłopak 2 lata temu miał dziewczyne z ktora był 8 miesiecy, przy koncu mu sie oddała , po 2 dniach zerwała tłumaczac sie ze tak naprawde nie potrafi kochac... czyli prawiczkiem nie jest choc robił to tylko 1 raz , w dodatku dawo temu :P ehh tyle szczescie, nie chciałabym byc porownywana do innej dziewczyny - czy jestem gorsza czy lepsza od niej :O ehh załuje tylko ze ja nie jestem dziewicą, mogłam z tym zaczekac

Gość Piekna i powabna
Zulietko czy piesciłas sie juz z nim ? znacie swoje ciała?

Gość żuliettaaa
ehh.. tak, piescilismy sie juz... i to ostro :P znamy swoje ciała, ale seksu nie było :)

Gość Piekna i powabna
jezeli znacie swoje ciała to nie powinnas sie juz tak stresowac tym bardziej jezeli nie jestes juz dziewica:) Odczuwasz jeszcze przed nim jakis wstyd? ja niestety odczuwam :O nie wiem dlaczego s\wstydze się przed nim rozebrac i wogole, dziwnie sie czuje, wiadomo poczatki sa najgorsze :P zycze powodzenia jutro i udanego sexiku :)

Gość żuliettaaa
no wlasnie odczuwam i tak sie zastanawiam, czy w takiej sytuacji seks to dobry pomysl.. Wam tez udanego sesksku piekna ;) aaa wlasnie.. golisz sie w miejscach intymnych??

Gość Piekna i powabna
hehe dzieki;] wstyd zawsze jest na poczatku, sex jest własnie 1 krokiem do jego pokonania wiec sie nie przejmuj:) a co do golenia to sie gole systematycznie;) niestey niedawno mi 2 włoski wrosły i zrobił mi sie czerwony syfek , brzydko to wygląda i czekam az sie zagoi:P ehhh te podraznienia

Gość żuliettaaa
do wesela sie zagoi :P ale kurcze, wszytsko TAM golisz??? tez bym chciala, ale filip widzial juz, ze jestem w tych miejscach owlosiona... i troche glupio mi wyskoczyc jutro z łysolkiem :P

Gość Piekna i powabna
ja juz ide zulietko spac ;0 wejdz jutro na ten temat to pogadamy i powiesz jak było;) dobranioc i erotycznych snów:P

Gość żuliettaaa
czy kloc na klate po dymaniu to dobry pomysl ?

Gość Piekna i powabna
gole wszytko:) kiedys miałam paseczke ale ciezko było o niego dbac tzn nie chciało mi się za bardzo:) teraz na łyso:P moj facet to lubi wiec jest ok;] a ja tez sie lepiej czuje:) czasami mnie to swedzi i drapie ale ogolnie skora sie powoli przyzwyczaja i jest coraz lepiej ;)

Gość żuliettaaa
do jutra, dobranoc ;) 🖐️

Gość żuliettaaa
a niech tam , potrenuje anala gasnica przed snaem coby lepiej mi jutro wpadal 🖐️

Gość Piekna i powabna
swoja droga dodam tylko ,ze bylam zmuszona do golenia nawet odbyty , gdyz nie dbalam o higiene i zawsze wisialy mi kolo dupska rodzynki