Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isaa

Wkurza mnie moj pies!!!!!

Polecane posty

Gość isaa

Takie panisko rasowe. Chodzi dumny jak paw, fuka na mnie i zre najlepsza karme a teraz spi na fotelu i wez go zgon. Nie to co pies ze schroniska, wpatrzony w ciebie, przy nodze, kochane zwierze. Moj natomiast to jak arystokrata. Uwaza, ze kazdy go kocha i obraza sie jak ktos nie chce go poglaskac. Ehh

Gość isaa
a wiesz te ze schroniska tak czekaja na pana swojego, przez kraty wysadzaja swoje smutne lebki.. podaja lapke, merdaja ogonkiem jak juz go wezmiesz to idzie przy tobie i jest wierny, wpatrzony w swego pana, nie ucieka a moj kuzwa no? nie dosc ze przyjechal samochodem do mnie to jeszcze nasikal mi w pokoju na powitanie a potem 2 razy kupa. Moja mame ugryzl w palec. Teraz owszem nie widzi poza nami swiata ale najlepiej jak mam przy sobie kielbase i to nie taka grillowa kochana o nienie, tylko przynajmniej 16 zl kg. Nie zje taniej karmy, tylko musi royala. Na dworze uwaza sie za bostwo chodzace. Wczoraj ugryzl go pies i byl w mega szoku, ze ktos moze go nie lubic. Przybiegl do mnie ze skarga i zaczal piszczec. Dobrze mu tak ale musialam udawac, ze sie przejelam.

Gość atoco
ja mam kundla nie zamienił bym go zadnego nawet na rasowca

Ja pieska-podrzutka.Jak był mały,był śliczny.Teraz też mu niczego nie brakuje.Ale zachowywał się identycznie jak Twój.Jeżeli ktoś przeszedł obok niego,to był strasznie zdziwiony,że dany osobnik nie powiedział: o,jaki śliczny pies,i go nie poglaskał :D ♥♪♫

Gość
to o kiełbasie było mocne :D spoko, ja mam świnki morskie i też tak mają - karma i kolby tylko i wyłącznie z jednej firmy, sianko to najlepsze, inne łaskawie skubną i muszę wyrzucać :/ no ale one rasowe nie są ;)

Gość 543210
Źle ułozylas swojego psa. Pies to tylko pies, bez względu na pochodzenie. Papiery nie maja tu żadnego znaczenia. Kiedys się rzuci na ciebie i będzie klopot. Zajmuje twój fotel i daje ci do zroznumienia, że on jest od ciebie w tym stadzie ważniejszy. Podskocz mu to cię przyprowadzi zębami do porządku i pokaże gdzie twoje miejsce.

Gość kuciambina
pitolicie...moj spi ze mna w lozku i jest bardzo karny :P

Gość 543210
I kladzie sie w poprzek łóżka, a jak ty chcesz sie polozyc to nie ma miejsca i kladziesz sie na podlodze, tak?

Gość kuciambina
nie :) albo sie do niego przytulam albo zwalam go na podloge :P wazy 40 kg.

Gość bossska
no to chyba twoja wina jak psa wychowałaś z tymi karmami kazal ci koś kupować najdroższe??

Gość chyba
już setny temat o psiakach:o no nic, ja też coś dorzucę o swojej psicy:p parę lat temu przychodzę z pracy. a ona zamiast pilnować domu wlazła do salonu, rozwaliła się na kanapie i oglądała telewizję:p

No,widzę,ze topik się rozwija.:) Mój pisiorek je karmę Urinary S/O.Ale je ją tylko \"na deser\".Woli inne smakołyki. Jest rozpieszczony,ale to za sprawą chorób.Dwa razy poważnie chorował. Nie raz mnie wkurzy,ale i tak jest to,mój kochany psiaczek:) ♥♪♫