Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onan Bar.bar

Co byś zrobiła gdybyś miała penisa ?

Polecane posty

Jest to oczywiście pytanie tylko do kobiet, czysto teoretyczne, ale dające duże pole do erotycznych fantazji... zachęcam do wypowiedzi.. mogą być nawet bardzo perwersyjne

Gość ciągle
bym sie nim bawiła!!!

Gość Koniara
Wzięłabym go do buzi.

Gość RUCHAŁABYM
wszystko co się rusza :D

Gość ciągle
miałabym wzwód

Gość bli ble
Poderwalabym kolesia i kazala zrobic loda.. Jestem ciekawa jak to jest.. Pozniej przeruchalabym mu tylek Pozniej zwalilabym sobie konia :P

Koniara... musiałabyś być super wygimnastykowaną, żeby tak go sobie wziąć do buzi... ja sam nieraz próbowałem, ale trochę mi brakowało... chociaż ktoś kto ma np. 30cm to nie powinien mieć problemu

Gość Koniara
Ja sobie liżę cipkę i nie mam z tym żadnegoproblemu. A ty onan to lepiej poćwicz łamanie się, to może wtedy sięgniesz do swego dwunastaka. Jeszcze wiecie co bym zrobiła... zrobiłabym mu zdjęcie i zamieściła w randkach internetowych.

Gość pzepraszaaaawa
rucjalbym wsyztko spuszczala bym sie na wszytko za te wszytkie niewinne dziewczyny i lzy;/chuj wam!!

Gość ujebalabym go siekiera

Gość cicho sza
Machałabym nim w kółko

Gość Hello Bear
chyba bym sie powiesiła jak penisa jeszcze bym mogła jakoś zaakceptować to moszny NIDGY w życiu. ten pomarszczony, owłosiony worek jest obleśny! a jakby miał mi sie taki dyndać miedzy nogami... :O fuj! poza tym nawet JEŚLI to chyba nie zrobiłabym z nigo użytku. nie potrafiłabym puknąc dziewczny. bleee... :O :O :O zdecydowanie wolę chłopców. zogłabym być gejem. :D zresztą wolę mieć cipcię. mam śliczną gładziutką bułeczkę. a w niej wdzieczne, rózowiutkie, malutkie motylki.

To też jest ciekawa opcja ... mieć penisa i zostać gejem a swoją drogą ... Hello Bear... u swojego chłopaka też nie lubisz tego \"obleśnego worka\" ?... facet dużo traci z Tobą jak go tam nie akceptujesz

Gość przeruchalabym
jakiegos milosnika anala...

Gość striperella
Drogi załozycielu tego topiku .. a co można robić penisem?? obraz namalować? to chyba logiczne co kazda z nas by zrobila ...

Hmm... obraz spermą malowany... ciekawe! A biorąc pod uwagę różnorodność wypowiedzi, widać że macie całkiem zbliżone zachcianki jak faceci... ale z tym braniem przykładu z Marilyn Mansona, który usunął sobie 4 żebra , żeby móc sobie robić loda.. to lekka przesada... będąc na waszym miejscu zdecydowanie wolałbym, żeby loda robiła mi jakaś fajna laska( lub facet w zależności od upodobań)

ja bym chciała, ale tylko na jeden dzień. chyba że byłabym z taką dziewczyną jak ja, wtedy może trochę dłuzej. a jesli, dłużej to zawsze jajka miałabym ogolone.

Cześć NISSANKA... dawno Cię nie widziałem na forum... gdyby temat był odwrotny... co byś zrobił gdybyś miał cipkę?... ja napisałbym że chciałbym mieć taką jak Nissanka i żebym mógł przeżywać takie rozkosze jak Ty z Julkiem

Ja gdybym miał cipkę to bum dziwką została.Po pierwsze bym się naruchała za wsze czasy (ale tylko z fajnymi gośćmi bym się waliła)to jeszcze bym kaski troszkę zarobił(a)

Dzięki... chyba będzie b. miły wieczór bo żonka daleko, a kochanka tuż tuż... i zanosi się na eksplozję lekko perwersyjnego seksu i inne eksplozje...Również życzę Tobie dużo wrażeń związanych ze sferą seksualną...

Gość workuta
Jebała.jebała.

Gość Koniara
Sam sobie zrób zdjęcie kretynie. Wcale nie zależy mi żebys mi wierzyl. A naprawdę jak bym miała penisa to poprostu miałabym penisa. Nic nadzwyczajnego bym z nim nie robiła, chyba że walnęła bym cię w ten twój głupi łeb. A ty masz penisa i co robisz? a) nie myję go - zapominam o nim b) godzinami na niego patrzę c) pokazuję go przechodniom d) chodze do psychiatry e) żyję normalnie tylko mi odpierdala na tym forum ?

Nissanka.. to już było planowane wcześniej... i było bardzo wyczerpujące, ale rozkoszne i ekscytujące... jak to zresztą bywa z owocem zakazanym