Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyyyyy

odwolywanie ofert na allegro POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pomocyyyyyyyyyy

wystawilam przedmiot na allegro obserwje go 5 osob jadna osoba dala cene wywolawcza, ktora jest 3 krotnie mniejsza od ceny kup teraz dlatego pomyslalam sobie ze skoro obserwuje ją 5 osob no to musza byc na nia chetne wiec poprosilam moja kuzynke zeby mi podbila cena, no ale nikt po niej nie zalicytowal, wiem ze moge odwolac jej oferte podajac za powod ze mnie o to prosila no ale pytanie czy przez to nie bedzie miec zadnych negatywow??? i czy wtedy przedmiot zostanie sprzedany temu co dal nizsza cene ???????

a od kogo niby ten negatyw? od Ciebie? Żadnego nega nie będzie. No i wtedy przedmiot faktycznie dostanie ten kto dal nizsza cene. Ale poczekaj, bo czesto ludzie rozgrywaja boje o przedmioty w ostatnich sekundach np. za pomoca snajperów

Gość pomocyyyyyyyyyyyyy
jakich snajperow????

np. http://www.snajper.net Taki program licytuje za Ciebie automatycznie np. 2 sekundy przedf końcem aukcji, więc jeśli ustalisz jakąś sensowną cene to przedmiot masz w kieszeni. Dzięki temu programowi kupiłam parę rzeczy za grosze!

Gość pomocyyyyyyyyyy
hehe dobre gorzej jak kilka osob naraz z tego skorzysta, zobaczymy co bedzie najwyzej w ostatnich minutach odwolam oferte kuzynki , ale gorzej jak ta wczesniejsza osoba tez sie rozmysli

Gość radze ci uwazac z takim
podbijaniem cen mi za ro zawiesili konto.. uwazaj na przyszlosc..

Gość jskjdksjdk
a moge wiedziec co sprzedajesz?

Gość Nadiya26l
Spokojnie aj sprzedawałam magiel na allegro kup teraz 800zł a licytował gosc i cena była 350 zł i to 2gdz.przed czasem ale wydygałam ale tak jak ktos juz napisał czekaj do ostatniej chwili i poszedł za 700zł :) ufff wiec spokojnie jeszcze bedziesz zadowolona .Powodzenia

Gość pomocyyyyyyy
dlaczego zawiesili ci konto???skad wiedzieli ze to ktos na twoje zlecenie podbija cene?