Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaaa

co przywróci skórze promienny wyglad??? skóra blada......

Polecane posty

Gość pytajacaaaaaaa

kobietki moze znacie jakies fajne kremy ,które pomoa odzyskac mojej skórze promienny wyglad. od kilku lat stosuje masci tradzikowe takie jak brevoxyl itp po nich poja skóra na twarzy jest po prostu przezroczysta,choc pozbyłam sie tradziku ,to moja ceraz wyglada brzydko, nie zdrowo . jakis czas temu odstawiłam te masci i nic,opaliłam sie a po pewnym czasie skóra znowu wróciła do bladosci :-(

Gość pytajacaaaaaaa
nikt nie pomoze???

Gość kokokola
wychodz czesto na słoneczko albo uzywaj balsamów brazujacych.Dove jest fajny nie zostawia plam a opalenizna jest leciutka i subtelna i niepomarańczowa.(do buzki tez używam) Kup se krem nawilzajacy ,rozswietlajacy np. olay complete care z mandarynką.

Gość pytajacaaaaaaa
dziekuje bardzo ,pojade dzisiaj i zakupie ten kremik :-)

mój trądzik powrócił. Właśnie teraz siedze przed komputerem cała wysmarowana w skinorenie,a na oc używam differin.Ale apropos tematu po pierwszym leczeniu, gdy trądzik znikł na jakies pół roku to robilam sobie maseczki odżywcze, rozswietlające, z jakimiś tam witaminami. Ale na słonce nie wychodziłam,gdyż ono powodowało pzrebarwienia. Spędziłam tydzień nad morzem i prosze-trądzik wrocił przez słońce.