Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę się przekonać

Kto nie używa tuszu do rzęs?

Polecane posty

Gość nie mogę się przekonać

Gość zaja.pl
ja !!!dlatego ze rano wstaje i czasu nie mam , zreszta czesto lubie potrzec oko a z tuszem to tragedia. wiec nie uzywam....no od czasu do czasu na jakies tam wesela sie pomaluja ale zadko

ja nie używałam, bo też lubiałam oko sobię czasem potrzec.Ale od jakiegoś czasu zaczełam malowa oczy tuszem i jakoś dziwnie się czuje, jak nie pomaluje ich. To chyba juz nałóg..........

Gość aga_22
a ja sobie nie wyobrazam wyjsc z domu bwz tuszu na rzesachto juz chyba tez nalog!!

Gość *Dominika*
ja uzywan tuszu prawie codziennie, a wtedy kiedy nie moge sobie pomalowac tuszem to uzywam odzywki bezbarwnej. a no i mam zrobiona henne zeby byly czarne caly czas:P

a ja do niedawna nie uzywalam w ogole tuszu (30 lat) i dopiero od kilku miesiecy uzywam i to tylko czasem. nie przeszkadza mi on zeby podrapc sie po powiece bo on tak od razu nie schodzi przeciez. tylko delikatnie przyciemnia rzesy i wyglada bardzo naturalnie. ciezko rozpoznac czy mam tusz czy nie ale z tuszem oko jest troszke podkreslone. mysle, ze nie ma niczego zlego w tym ze sie nie nosi tuszu jesli praca od nas nie wymaga noszenia codziennie delikatnego makijazu. pozdrawiam :)

Gość sroka oka
ja tez bez tuszu nie wyjde chodzbym go miala tylko w torabce he he

Gość bez tuszu
czuje się nie ubrana traktuje go jak ubranie.. jestem uzależniona od niego a oczy maluje cieniemi naprawde rzadko

ja też musze mieć zawsze oczka ładnie pomalowane i podkreślone:) wtedy o wiele lepiej sie czuje i leciutki podkładzik do tego:) mam kuzynke, która nigdy w życiu nie stosowała żadnego makijażu, nawet tuszu do rzęs i nigdy atrakcyjnie nie wyglądała,zawsze taka szara, już mąż jej zwraca uwage.więc radze kobietki delikatny makijażyk nie zaszkodzi wręcz przeciwnie:) nie żałujcie sobie, życie jest krótkie.

Gość kamiiiiila19
ja nie uzywam bo mam takie długie i czarne, wyglądaja jak umalowane, nawet te "dolne". nie wiem dlaczego takie mam, jestem srednią sztynką.

Gość sroka oka
a dlamnie to troche dziwne jak kobietki maluja oko a nie nakladaja purru(podkladu) albo maluja cienie a nie tuszuja oka

Gość niebieskooookaa22
qrcze ja tylko tak z raz w tygodniu, na imprezkę :( a to dlatego, że jak pomaluje rzesy to oko zaraz się czerwieni :o używałam już napewno wielu przebadanych pftalmologicznie... nawet na codzień często są załzawione, kiedyś mi puchły powieki ale odkląd odstawiłam krople p/alergiczne, a/biotyki... to przynajmniej nie puchną i ogólnie wyglądają lepiej, ale nie sa takieśnieżnobiałe jak kiedyś tylko takie "pijackie" :P :o nei wiem, może pójsć do alergologa? ech, ale tylko z taką "głupią" sprawą? jeszcze wybulić tyle kasy ech

Gość niebieskooookaa22
*oftalmologicznie