Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wreszcie no

jestem męzatką

Polecane posty

Gość wreszcie no

alez miałam w życiu zawirowania........kłopoty, stałe związki nieudane.Moje marzenie spełniło się. Mam ustabilizowaną sytuację. Wspaniałego dojrzałego i opiekuńczego, kochanego, wesołego i inteligentnego męza. Mamy mieszkanko, pracę. Wreszcie jest nadzieja ze mogę mieć dziecko(dziecko ślubne z męzem, a nie z przygodnim partnerem). Nie problem miec dziecko - wazne jest by dziecko było z kimś a nie z byle kim.. jako męzatka lepiej mi się żyje

Gość PATI24***
a jak dlugo ten stan trwa?

Gość wreszcie no
mieszkamy 3lata ze soba a ślub był niedawno stąd ta euforia z powodu stabilizacji:)

Gość taaa właśnie
pogadamy za jakieś 5 lat :O

Gość wreszcie no
dlaczego za 5 lat? co to ja nie wiem co to znaczy zycie z facetem w domu,co to skarpety i wiercenie wnosie?co to puszczanie baków?co myslisz ze nie wiem ze marudzi, ze sa kłótnie.to zycie.No ale jest i miłośc i juz nie jestem jego partnerka ale ślubną żoną.

Gość wreszcie no
i tylko nie wiem dlaczego jezeli jest tak dobrze to dlaczego jest tak żle? bo mnie moj mąz zaniedbuje. dwadziescia ruchów w te i spowrotem i koniec a ja rozpalona!

Gość wreszcie no
Jestem rozpalona jak piec Huty katowice, ostatni orgazm miałam jak mnie zerżnął listonosz Lucek Ale nic to jestem mężatka, ślubna żoną męża a reszta się nie liczy

Gość taaa właśnie
nie chodzi o skarpety i bąki :O

Gość wreszcie no
chodzi o zycie.Wiem i znam te trudy i znoje. Naszczęście jestesmy dorosli i nie mamy nałogów, i głupot w głowie, podsycamy związek i sie szanujemy i dbamy o siebie. Codziennie 1 sms z czułym słowem, prezenciki np w postaci cukierka nawet.........całusy na powitanie, utulanie do snu......drobne gesty które odchodzą w niepamięć w wielu małzeństwach i wiemy o tym, dlatego.........zaraz wysyłam smsa:)

Gość hahaha..............
tak, tak, taką sielankę każdy ma po slubie, pradziwe życie zaczyna sie później pani naiwna!!!

Gość w sumie to nie wiem
o co chodzi autorce topiku Narzeka że jej dobrze czy źle? Podkresla to że jest mężatka jakby to było w życiu najwazniejsze. Dla mnie ślub nic nie zmienił, jest tak jak było gdy mieszkaliśmy przed ślubem. I świadomośc w seksie że jestem żona nic nie zminiła Seks jest tak samo wartościowy jak był przed ślubem. I nie uważam się za lepszą od innych bo mam męża.

Gość wreszcie no
dla mnie tez nie zmienił, ale jednak zmiana jest odczuwalna.Mam męza a nie konkubenta, mozemy razem sie rozliczac, mamy te samonnazwisko, związek ma papierek i aby odejśc trzeba troszke sie namęczyc by dostac rozwód nie to co jak było przed slubem.jestesmy rodziną o tym samym nazwisku.oj i obrączka jest i nie jestem starą panną tylko męzatką....niby nic a jednak duzo zmian.

Gość wreszcie no
oj nie jestem naiwna.zycie jakie jest to ja wiem bo nie jestem gówniarą i swoje juz przyłam i nie wiem czemu piszesz ze zycie dopiero potem sie zaczyna.czyli kiedy? w wieku 50?80 lat? u mnie juz zycie trwa na wysokich obrotach tak samo jak u kazdej męzatki po 2 latach po 70 latach.te same pranie, gotowanie, sprzątanie , sex, kłotnie, trudy , znoje, radosci....

Gość Młódka z wawy
No i mamy kompleks starej panny :) Tak przeczuwałam że z tobą coś nie tak Byłaś stara panną i wszyscy cie z tego powodu dokuczali, a teraz odreagowujesz. Wyszłam za męża z wygody a nie z presji staropanieństwa. Oboje nie nosimy obrączek bo nie sa nam do niczego potrzebne. Jesteśmy małżeństwem dla siebie a nie dla innych. Papier czy obrączki tu nic nie zmieniają

Gość wreszcie no
oj czepiasz sie teraz.i szukasz u mnie kompleksów.jakbym chciała juz dzawno miałabym 2 mężów.ale czekałam na wesołego i odpowiedzialnego, wykształconego, kochanego, czułego.i za takiego wyszłam.

Gość wreszcie no
i zaraz wracam.