Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gDZIK

DOBRE SOLARIUM W LONDYNIE?????POMOCY

Polecane posty

Gość gDZIK

GDZIE JEST DOBRE SOLARIUM W LONDYNIE??TAKIE NA RANGE POLSKICH! BO NIE MOGE PATRZEC NA TE ANGIELSKIE DZIADY!BOZE TO PORAZKA\!! DZIEWCZYNY JAK WIECIE PISZCIE GDZIE JEST,NAJLEPIEJ NA POLUDNIU LONDYNU I W 1 I 2 STREFIE.DZIEKI!!

Gość gDZIK
polki maja dobre solaria ale nie wiem gdzie

Gość rzeczywiscie straszne
tak ci zalezy zeby po paru latach wygladac jak stara wiedzma? i zeby narazac sie na choroby skory?

Gość fredzia99
nie ma czegos takiego jak dobre solarium. to takie same polaczenie jak zywy trup.

Gość gDZIK
ALE PIERDOLICIE BLADE SZARE MYSZKI.. NIE JESTES ZADNĄ BARBIE UZALEŻNIONĄ OD SOLARKI!! ZNAM UMIAR I WIEM JAK DBAC O SKORĘ.pOZATYM MAM W GENACH TO ZE NAWET ZA 40 LAT BEDE WYGLĄDAĆ MŁODO... JAK NIE ZNACIE ODPOWIEDZI TO PO CO PISZECIE?? NIE MACIE CIEKAWSZYCH RZECZY DO RZECZY DO ROBOTY?? NO TAK-NIE MACIE ANI PRZYJACIOL,ANI CELOW,ANI TYM BARDZIEJ CHLOPAKOW.. NO CHYBA ZE TAKICH "PODOBNYCH" DO WAS..

Gość ****************
ja tez jestem w londynie:) poki co uzywam samoopalacza ale tez bym wolala solarium tylko sie nie moge wybrac bo mnie odstraszaja:( a cwiczysz moze gdzies? pytam bo widze ze o siebie dbasz :) mozesz polecic jakas dobra silownie??

Gość hahhahahah
co za głębia wypowiedzi. powalająca:O dobrze, że jesteś w londynie, im mniej tego motłochu w pl tym lepiej. dla tych co zastają

Gość ****************
gDZIK jestes???????????????

Gość gDZIK
W LODNYNIE PELNO SILOWNI;) FITNESS FIRST JEST NA LIVERPOOL STREET.. JEST PODOBNO FAJNIE.KARNET NA MIESIAC KOSZTUJE 45 FUNTOW-PODOBNO.Z TUTEJSZYCH SOLARIOW NIE JESTEM ZADOWOLONA,DLATEGO SZUKAM TAKICH JAK MAMY W POLSCE.ONI WOGOLE NIE DBAJA O CZYSTOSC I HIGIENE,a klimatyzacja zamiast chlodzic to grzeje!i to jeszcze za taką cene! slyszalam ze polski mają dobre solaria ale nie wiem gdzie:(

Gość ****************
gDZIK a dlugo juz jestes w londynie? ja siedze drugi miesiac i najchetniej bym wrocila do polski, ale na rok podpisalam umowe :( zapytam mojej znajomej gdzie ona chodzi na solarke, ona jest w londynie juz drugi rok wiec sie lepiej orintuje,

Gość gDZIK
DO HAHAHA BYLAM NIEDAWNO W POLSCE,JAK ZOBACZYLAM TE WSZYSTKIE SMIESZNE WIEJSKIE DZIEWCZYNY MYSLALAM ZE UMRE..NIE MOWIE WSZYSTKIE,ALE MOWIE O TAKICH JAK TY BO DOMYSLAM SIE JAKIEGO TYPU DZIEWCZYNĄ JESTEŚ.. KON BY SIE USMIAL.. A RACZEJ UMARL GDYBY CIE ZOBACZYL.WLASNIE TAKIE JAK TY POWINNY WYJECHAC ALE NAJLEPIEJ DO IRAKU BO W LONDYNIE BYLOBY WSTYD POLKĄ ZE NISZCZYSZ IM DOBRĄ REPUTACJE I OPINIE.

Gość ****************
gDZIK fajne masz podejscie :) moge zapytac ile masz lat? planujesz powrot do polski?

Gość gDZIK
JESTEM JUZ DWA LATA,JA TEZ ZANIEDLUGO WRACAM,CHOCIAZ SIE ZASTANAWIALAM.. A TY DLACZEGO CHCESZ WRACAC?WIEM,ZAWSZE TAK JEST,ALE NA POCZATKU.. TZN JA MIALAM TAK PRZEZ 1SZY ROK,BO W POLSCE MAM WSZYSTKO I NICZEGO MI NIE BRAKOWALO... A TU TO TYLKO NARZEKAM..:)

Gość ****************
rozwala mnie tesknota :(:(:(:(:( ciezko jest wytrzymac bez ukochanego, rodziny, przyjaciol :( pracuje w miedzynarodowym koncernie w warszawie, zaproponowali mi przeniesienie na rok do ich siedziby w londynie, taka szansa nie trafia sie codzien wiec skorzystalam

Gość gDZIK
szybko przeleci... nie martw sie.. wiesz,wielu polakow szuka tu pracy i jej nie ma,a Ty sie ciesz ze ją masz i jeszcze zapewnioną na rok!:) nawet nie zauwazysz a juz bedziesz wracac do kraju,i jeszcze z jaką kaską!wtedy zapomnisz o wsyztskich nie miłych przezyciach w UK;) a to Twoj facet nie moze do Ciebie przyjechac?kiedy blas ostatnio w POolsce? ja sie zbieram wlasnie do pracy:),czas na mnie.Pozdrawiam Cie,jakbys sie dowiedziala o tej solarce to napisz i przy okazji odswiez temat:) inaczej zostanie mi tylko wyszukiwarka ale tam tez raczej nic znalesc nie mogę.buźka,pa

Gość ****************
dzieki :) na pewno zapytam i napisze a tak w ogole Viola jestem :) a ty??

Gość gDZIK
Patrycja,milo mi:) 3maj sie,milego dnia

Gość z mojego doswiadczenia
wynika ze najlepeij pojscd polskiego salonu z solarium lub jakiegos z europy wschodneij np.litwy ,pzrewaznie mja dore solarium ja chodze na leytonstone i jestem bardzo zadolona.

Gość kkkkka
hey kochani gdzie jest dobry soliarium v londynie? no kto wie na litwie sa o wiele lepsze i higieniczne nie wiadomo jak w tym londynie mowio ze nie sa tak czyste i tak dalej no i trzeba dobrych lamp a nie tam byle akich:)

Gość rosenrot
ja mieszkam na feltham i tu jest jakies ale jeszcze nie bylam 25F za 20 min. to drogo ???

Gość jchodze na leytonstone
do polskiego salonu-naparwde swietne!!! salon Glamour na leytonstone High road, minuta chyba 65 p.

Gość kosmetyczna
Hahaha jak sie wlascicielka tematu zirytowala :D:D A tu jej prawde powiedzieli,solarium niszczy skore i nie zmienia tego nawet Twoje wspaniale geny!! powaznie!! mozesz sobie tym tylko zepsuć efekt predyspozycji do ładnej cery.Poniewaz na ładna zdrowa skore skladaja sie nie tylko geny,ale tez to,jak Ty dbasz o cere;) Dziewczyny,wiecie ze gdyby chronic nasza skore calkiem przed sloncem.pierwsza zmarszczka pojawilaby sie kolo 50-siatki?!! Teraz sie zastanowcie, czy warto wysuszac sie sztucznie,promieniami jeszcze bardziej niezdrowymi niz sloneczko:).

Gość rosenrot
Kosmetyczna ale okazyjnie mozna no nie przesadzajmy :D

Gość monika3345
NAJLEPSZE POLSKIE SOLARIUM W LONDYNIE JEST NA WALTHAMSTOW E17 . MAJA 4 LÓZKA WSZYSTKIE ERGOLINE! BARDZO MOCNE. MINUTA 0.60. SALON NAZYWA SIE MALIBU.BARDZO BLISKO METRA. POLECAM!!!

Gość Vito xxx
Kosmetyczna to wiesz co? siedz cale zycie zamknieta w domu i nie wychudź na slonce ... Gdyby babcia miala wąsy byl by dziadek Mlodosc ma sie tylko raz i trzeba z niej korzystac a sadze ze raz na 3 tyg solarium nie szkodzi w jakims duzym stopniu co innego jak ktos juz jest uzalezniony i chodzi co 2 dzien

Gość trum11
368 Uxbridge Road, W12 7LL Shepherds Bush, Newham, United Kingdom

Gość do monika3345
Ha ha ha ha!!! Nie badz smieszna, te ich solarium na Walthamstow w salonie Malibu jest do niego, zero efektow. Aha i nie kosztuje 0.60p/min tylko 0.70p/m

Gość angliczanka
ja chodze na islington do polskiego fryzjera i tam maja lozko i lampy z polski to opala 10 x lepiej niz te angielskie ! ! nie znam adresu dokladnie ale to jest Angels salon na green lanes

Gość gość
Ludzie niektorzy pracuja w biurach i niemaja slonca przez wieksza czesc roku a golych dup niesta wystawiac na widok sasiadow ze wzgledow slieninia sie jak i glupich komentarzy po to sa solaria jak i wakacje w cieplych krajach by poprawic samopoczucie i zwiekszyc zawartosc witaminyb12 we krwi.