Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowe czasy nowe zachowanie

Do samotnych kobiet, rada od faceta...

Polecane posty

skończyły się czasy gdy facet latał starał sie itd teraz nikomu nie chce się polować. Dlatego te dziewczyny co flirtują, są otwarte, mają inicjatywe mają 100 razy większe powodzenie... A wy tylko czekacie na facetów i zakładacie tutaj te beznadziejne tematy, że jestem sama....

Gość wynudzona podle
dzięki, tej, za poradę :O

pokazuje wam gdzie jest problem..część z was nadal ma mentalność z zeszłego wieku...

moja koleżanka umie pokazać facetowi, że jej się podoba, nie udaje Bóg wie kogo i jest szczęśliwa , szanowana....

ale napisales :-O owszem otwartosc , sie liczy :) ale wazne jest tez zdobywanie, pogon za kroliczkiem, ta nutka niepewnosci mezczyzni to zdobywcy......a kobiety powinnie zwinnie sie wymykac, jak o wiele lepiej smakuje wygrana kiedy ma sie swiadomosc wlozonego wysilku........

Gość kopop
bzdura, ja tam wole polowac

ale napisales owszem otwartosc , sie liczy ale wazne jest tez zdobywanie, pogon za kroliczkiem, ta nutka niepewnosci mezczyzni to zdobywcy......a kobiety powinnie zwinnie sie wymykac, jak o wiele lepiej smakuje wygrana kiedy ma sie swiadomosc wlozonego wysilku........ to jest wasze goistyczne podejście które podnosi wam samoocene... faceci nie chcą się starać bo nie ma gwarantu sukcesu, w skrajnych przypadkach facet ma pół roku z życiorysu...Czyli rozumiem, że wolisz 1 tyś zarobić pracując na budowie p o12 h czy 1 tyś pracując tydzień w biurze ?

tak sie tutaj jedne wymykaja a potem becza ze same......gdy dziewczyna olewa to wykazuje brak szacunku do faceta...

Gość fact
Ja nie lubie takich gierek, w stylu gonienie króliczka , od razu rezygnuje, bo odbieram to jako brak zainteresowania z jej strony.

Gość kopop
Polowanie zostawcie tym przeciętnym, tym b. atrakcyjnym wystarczy uśmiech. Nie znoszę nachalnych kobiet, sam wybieram.

dla ciebie facet to pantofel ktory gra wedlug twoich regul..... jak widac ze facet sie stara to wiadomo ze ma gwarancje sukcesu...

daje jasno do zrozumienia kobiecie czego chce...a jak ona nie zareaguje...to nara , tego kwiata pol swiata

Gość kopop
Częst jestem podrywany przez kobiety, które mi się nie podobają. Dlatego odradzam Wam drogie panie zaczepianie facetów.

co rozumiesz przez slowo sukces ? widzisz w zyciu tak jest ze jesli chcesz miec cos porzadnego to trzeba sie napracowac........hmmm jest tez takie powiedzenie latwo przyszlo latwo poszlo. z tego co piszesz masz albo bardzo malo lat, albo niewielkie doswiadczenie......

jeśli uważasz, że jak będziesz siedział przed TV z piwem w łapie to szczęście samo Cię dogoni, życzę powodzenia... i ciekawych programów, bo możesz dłuugo poczekać. Ad. pierwszego postu. Nie używał bym tutaj absolutu, byli są i będą i tacy i tacy. A że większość \"mężczyzn\" zdzadziała, tylko podkreśla unikalność tych paru pozostałych. Zamiast płakać trzeba się cieszyć, zawsze lepiej być wyjątkowym :)

Gość kiedyś tu byłam
Ja podrywałam, kokietowałam i wyznałam uczucie.. i dziękuję, więcej tego nie zrobię.

haha mam poderwac faceta? never ! nie lubię ludzi ktorzy nie wykazuja chocby minimum inicjatywy

boli was , ze od was tez zaczeto wymagac ? sory ale laska ktora z laska daje numer telefonu lub od niechcenia sie umawia nie jest warta nawet 5 minut zachodu..

Ja powiem tyle - o gustach się nie dyskutuje. Ale jak ktoś jest wspaniały, zna swoją wartość, to napewno nie będzie ganiał za byle bucem, tylko poczeka na osobę która tą wartość sama zauważy i doceni. A prędzej czy później ktoś taki się znajdzie.

Gość ..zminy. Roman.
typowe nastawienie egoistek, facet musi wszystko a ja nic...wazne ze zyje i pachne :/ badzcie sobie same i plujcie na facetow bo tylko to was zostalo frustratki

Gość fact
gdy się wykazuje inicjatywę, a ona wciąż zgrywa się, udając , że nie chce i jej nie zależy to niby jak mozna wyczuć co naprawde mysli? Może naprawde nie jest zainteresowana a może bawi się w taką"niedostępną", choć w rzeczywistości jest zainteresowana. Szkoda czasu na takie domysły, a jak sama zaczyna, ma inicjatywe to przynajmniej wiadomo, że jej zależy.

Gość rownouprawnienie
no wlasnie gdzie ? ale wy sie zaslonicie kultura, tradycja i czyms tam jeszcze... dlatego nie dziwcie sie ze jak ma facet ma wam dac taka pensje jak innemu facetowi to zasloni sie tradycja..przeciez to facet utrzymuje rodzine :)

niektorzy panowie na tym forum nie znaja pojecia wyrafinowanego flirtu, gra slowek , niby przypadkowych otarc dloni....... tu nie o to chodzi ze kobieta jest zimna i nic nie daje od siebie, tu chodzi o jakze emocjonujaca gre pt co mi zrobisz jak mnie zlapiesz....

Gość fact
A czemu nie może powiedziec wprost? Byłoby mniej nieporozumień.

Ale i mniej satysfakcji, przyjemności... Jak można sobie odmówić hmm, zacytuję \"gra slowek , niby przypadkowych otarc dloni\"... to tak jakby jeść ciasto z rodzynkami, tyle że bez rodzynek ; ) A zresztą, jak na coś zapracujesz, będziesz to bardziej szanował i znał tego wartość.

Embrace me....surround me.......as the rush comes......\" :) o to w tym tez chodzi

Gość fact
Jestem zwykłym facetem, nie psychologiem, dla mnie przypadkowe dotknięcia są po prostu przypadkowymi dotknieciami, nie elementem skomplikowanej gry. Nie potrafię czytać między wierszami, nie znam się na grze słówek, nie ukończyłem kursu NLS. I lubię ciasto bez rodzynek, też jest smaczne :)

Gość rownouprawnienie
taaa wy wszystkie niesmiale jestescie...ale w internecie wyszczekane jak nie wiem......