Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trakt

Co musiałby powiedzieć facet

Polecane posty

Gość Trakt

oczywiście obcy, abyś zdecydowała się pójść z nim na szybki seks? Jesteście sobie w stanie coś takiego wyobrazić?

Gość fanka Remka
Musiałby się nazywać Remik ;)

Gość Trakt
Pytam serio: znajomy psycholog twierdzi że to niemożliwe, że żadna baba za pierwzsym razem z facetem nie pójdzie, chyba że dziwka

Gość eeeeeeeee tam tam
mi kilka razy kiedyś dawnno temu, w moich szalonych latach 20-tych zdarzyło sie przespać z facetami poznanymi tego samego dnia i nie jestem żadnym lachociągiem. od 20 lat jestem wierna mężatką, mamy 2 dzieci, kochamy się... co innego wyszaleć się w młodości a co innego poważne życie w powaznym związku więc bywa różne :)

Gość Ajest różnica
między lachociągiem a dziwką? Sorry ale nie ogarniam, mnie się wydawało że to to samo. Możesz doprecyzować?

Gość abcdefhgi
mi nie musi nic mówić, jeśli pragnę faceta, ide z nimn do łoża :D i dlaczego od razu dziwka? a facetom to mozna?

Gość mis kolabor
Jednej sie placi, druga robi to za darmo i to jeszcze z usmiechem na ustach:)

Gość abcdefhgi
no na szczęśćie mam jescze 22 lata, nie mam męża [i nie chcę mieć] , nie mam dzieci [i nie chcę mieć], ale i tak ktoś przesz może mnie nazwać właśnie na DZ... ja zawsze byłam grzeczna, miła, uczynna, niewinna, nawet głupia, unikałam bliskości z facetami, ale potem...po prostu się zmieniłam... :D

Gość a do mnie dziś
dziewczyna, której nigdy nie widziałem na oczy przysłala sms-a, ze zrobi mi loda na pierwszym spotkaniu za stówkę, na nastepnych bedzie zniżka. I co o tym powiecie?

Gość Podaj numer do niej
ja tam chętnie oddzwonie

pójść z obcym facetem na szybki seks ..do tego ująć słowa ,którymi by mnie zaciągnął do lóżka

Wiesz to może wystarczyć chwila.Killa spojżeń,miłych słów,chwilka zapomnienia i już jest cudowny sexxxxx.I tylko mi nie mów że Ty nigdy tak nie zrobisz!!!Bo nie zbadane są wyroki boskie.

tak bo nigdy nie mów nigdy ale na dzień dzisiejszy powiem nigdy w życiu i nie wciskaj mi swoich przekonań

Gość a do mnie dziś
to co powiesz o tej dziewczynie ktora umawia sie na loda za stowkę z nieznajomymi?

Przecież ja Ci nie wciskam.Tylko nie mów nawet że na tą chwilę to nie jest możliwe.Bardziej jest trafne powiedzenie \"NIE WYOBRAŻAM SOBIE TEGO\" Domyślam się że jesteś zakochana i jest fajnie i cacy cacy.Ale ile słynny KALIBABKA kobiet nieugiętych wykożystał?Też pewnie jakieś były zakochane!!!NIE W NIM!!!

ja wyraziłam swoje stanowisko wobec sprawy,a o domniemanej dziewczynie pozostawie bez komenta ..są adekwatne nazwy na takie panie :o tak poza tym nie jestem zakochana ,a to tylko i wyłącznie mój subiektywny pogląd ,z którym rzecz jasna nie zmusisz się zgadzać , a i nie zapomnij o tulipanie :o

dupiszonek wyobrażać a pójść na całość to są dwie różne sprawy.Ja też sobie wiele żeczy wyobrażam!!!I nie mam koncepcji jak te wyobrażenia urzeczywistnić!!!

Gość To co byś
dupiszonku chciała usłyszeć? poradź kolegom

Gość zak 28
"dupiszonek" ty poszlabys , gdyby tylko na ciebie spojrzal....jestes bardzo latwa, a z takimi jak ty mozna szybko zalatwiac pewne sprawy zwiazane z sxem!!!!

Gość dupiszonek ma rację
ale żeby tak powiedzieć raczej nie mozna być infantylną nasolatką :)

Gość KTOŚia
RZeczywiście nie nastolatką tylko ...:P kim

Wystarczy podać odpowiednią kwotę. Oczywiście co porządniejsza będzie podnosić stawkę ale każda z was ma swoją cenę. I tu kolejny paradoks. Te, którym się wydaję że swoje dupso sprzedają za taką cenę że można sobie wybudować \"biały domek z ogródkiem\" są bardziej obłudne od tych co robią to za darmochę.