Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadijaa

ale mnie to denerwuje!!!

Polecane posty

jeszcze nie zwróciłam uwagi na to mojemu facetowi,bo cały czas uważałam ze to normalne i oni wszyscy sie już tak zachowują i tak zachowywać sie będą,:( otóż jaki mój facet potrafi być wspaniały i czuły kiedy chce sexu, natomiast kiedy już jest po, to odwraca sie do mnie tyłkiem i nawet mnie nie przytuli;( i idzie spac. czy też tak macie, jesli tak to radzicie sobie jakoś?

nie chciałam nie grzecznego, ale gdzieś czytałam ze to normalne u facetów i chciałam wiedzieć czy to prawda...

Gość to nieprawda

Gość laska z ortopedycznego
nieprawda,jakby mnie facet po seksie nie przytulil to bymsie czula jak dziwka..serio.. raz mi sie taki trafil i poszedl w samych trampkach:P

Gość to znowu ja 2
u mnie tak nie jest ale wiem ze tak bardzo czesto bywa

Gość georgina345678
nie wiem czy to normalne ale ja bym czegoś takiego nie tolerowała i grzecznie powiedziala żegnaj

Gość laska z ortopedycznego
moj ex tylko raz tak mial zamiar zrobic,ale dostał z okća w plecy i mu przeszlo i zawsze mnie tak przytulal,ze tchu mi brakowalo:D

Gość dobrze ze ja tak nie mam

moj obecny mezczyzna zawsze mnie caluje i przytula po seskiku a potem idzie na fajeczke :) Ale mialam kiedys kolesia ktory sie zawsze odwracaal po okazalo sie potem ze traktowal mnie glownie tylko jako przedmiot do seksu:-/

Mój mąż mnie przytula,i jakoś było by dziko gdyby tego nie robił.Według mnie to mi to pachnie egoizmem.Pozdrawiam gorąco.

Mój mąż mnie przytula,i jakoś było by dziko gdyby tego nie robił.Według mnie to mi to pachnie egoizmem.Pozdrawiam gorąco.

Gość mmmkkklllllll
Mam juz swoje lata - i taka jest prawda, ze jak "chce sie" facetowi - to milusi. Mało tego - jak tylko sie zorientuje, ze nici z sex-u....to odmiana..o 180 stopni. Pie.przone pajace !!!!!

ale on mnie zawsze po sexie pocałuje, polezymy razem, przytulimy sie, ale zaraz sie kładzie spac i koniec:( odwraca sie i już;(

Gość a moze jednak
moj tez mnie mnie przytula po, pocaluje, a potem wtuleni w siebie zasypiamy :) No chyba ze robimy to rano i musi wstac do roboty hahahah ale tez sie zawsze przytuli jeszcze :D

Gość alejestem
a moze jednak --> my tez zasypiamy wtuleni w siebie :D

u mnie róznie to bya nie ma po sexie wielkich czułości ale zawsze znajdzie się czas na mały pocałunek i przytulenie. czasem to dla mnie mało ale nie narzekam ja też nie zawsze mam ochote na jakiekolwiek czułości \"po\". nie zawracam sobie tym głowy, wiem że się kochamy i jest oki,nie lubie wyolbrzymiac i robić z igły widły. :) no bo i po co?

Gość Lolo z wawy
jak on się odwróci po sexie to ty mu wsadź rękę między nogi i mu ukręć jajca.

ja niemam tego problemu,mój facet zawsze mnie przytula i nawet zasypiamy odwróceni twarzami do siebie i tak mnie sciska że mi tchu brak:)) ale słyszałam że tak bardzo często jest,nawet czytałam to w kilku czasopismach a moze tak go wykańczasz że niema siły ruszyc ręką:))))

Gość a moze jednak
noo wazne ze przytuli po i pocaluje... a czego oczekujesz wiecej?? moze z nim o tym porozmawiaj :)

Gość klikaczka
Mój zawsze mnie całuje i przytula i zazwyczaj to zasypiam z głową na jego torsie, a on mnie obejmuje ręką :D

to może ja już oczekuje zbyt wiele, skoro on mnie przytuli na chwilke i pocałuje...

mnie moj maz tez zawsze pocaluje i przytuli. Gdyby tego nie zrobil czulabym sie tak jakos.... conajmniej dziwnie :( nadijaa - porozmawiaj z nim

Gość Dziewczęca
ale masz problem! to mu powiedz, żeby po seksie cie przytulił!