Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestemKimJestem

odchudzanie, a antykoncepcja

Polecane posty

Gość JestemKimJestem

W sierpniu wyjezdzam nad morze.Jestem zadowolona ze swojej wagi ale chcialabum okazjonalnie zrzucic ok.2kg. Biore tabletki antykoncepcyjne i chcialam sie dowiedziec czy moge pic cherbatki wspomagajace odchudzanie, tj. wspomagajace wyproznianie i szybsze trawienie.Bardzo prosze o opinie

Gość JestemKimJestem
up

Gość poniakra
mhm. jezelu nie bedzie to drastyczna dieta ,to owszem

Gość JestemKimJestem
Ale czy tabletki beda dzialac tak jak przy normalnej przemianie materii??? Boje sie ze nie zdazy sie wchlonac z zoladka do organizmu przy szybszym trawieniu.Zamierzam sie odzywiac tak jak zwykle, tylko herbatka przyspieszyc przemiane materii

Gość ehh.....
Matko.. nie udzielaj dziecko rad jak się nie znasz. Oczywiscie, że herbatki mają wpływ i mogą zniwelować bądź osłabić działanie tabletek. Jeśli chcesz tego uniknąć przeczytaj na opakowaniu czas działania danego specyfiku i np łykaj tabletkę rano, żeby zdążyła się wchłonąć, a ziółka pij po południu.

Gość dqwedqewd
poniakra, autorce codzi cyba o to czy efekt przeczyszczający nie spowoduje zbyt szybkiego wydalenia składników tabletki, zanim się wchłoną ja odpowiedzi nie znam, pewnie można pić, ale na wszelki wypadek lepiej zachować odstęp czasu między wypiciem herbatki a zażyciem tabletki (równy lub większy czasowi wchłaniania)

mam chyba podobny problem...więc ogolnie mam szybką przemiane materii i czesto się wybrozniam choćby przez mały stres - mam nerwice zołądkową ;/;/ i często mam lekkie biegunki no ...jakby to powiedzieć miękkie kupy ;/ blee...wiem ze tabsy wchłaniaja się nie wiecej niż 4h więc jeśli np. zazywasz tabsy wieczoram to spokojnie Ci się wcłoną w organizm nocą i będą działać normalnie :) dla mnie zażywanie tabsow rano to nie zafajny pomysł bo pewnie by sie nie wchłoneły a tak..podczas nocy spokojnie :)tak mowił mi gin. pozdrawiam:))

Gość JestemKimJestem
Dziekuje bardzo.Własnie o to mi chodziło.Pozdrawiam :-)