Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAM DOŚĆ - koniec

Kończe to idiotyczne odchudzanie, mam dośc!

Polecane posty

Gość MAM DOŚĆ - koniec

Ponad dwa miesiące byłam na diecie. Schudłam trzy kg:/ Mnóstwo wyrzeczeń, conajmniej dwa razy w tygodniu kompulsy i te okropne wyrzuty sumienia. Powinnam schudnąć jeszcze jakies 10 kg (daze do 65kg), ale nie mam siły. Nie bede sie nigdy wiecej odchudzala. To nie dla mnie

Gość to masz
problem:) samozaparcie to podstawa nie wierze ze byłas na diecie i schudłas tylko 3 kg

Gość dingA
moze miałas zlą diete ? a wogule sie ruszałas? do schudniecia trzeba równiez troche ruchu.

Gość 157cm
pewnie tymi kompulsami nadrabiałas całe odchudzanie a kompulsy sa wtedy gdy je sie za mało polecam Ci raczej diety jakościowe a nie ilościowe uwierz, że żeby schudnąc nie trzeba sie głodzić! ogranicz węglowodany, no i troche tłuszcze też, ale nie do przesady, żeby nie stracić okresu.

Gość iiiiippp
jesli bylabys na south beach schudlabys ile bys chciala-napewno jadlas nie tak jak trzeba no i to objadanie jesli celem zycia jest jedzenie to nigdy nie bedziesz szczupla nie mozna sie rzucac na jedzenie jak by to bylo nie wiadomo co-jedz co 3 godziny i bedzie ok

Gość mam dosc - koniec
jadlam co dwie godziny, regularnie, 1300 kcal dziennie. codziennie jezdzilam na rowerze

Gość 157cm
no to pogrążyły cie te kompulsy, widac musisz mieć diete z wyższa wartościa energetyczną radze przebadac sie na tarczyce

Gość dziwne ze nie schudłas
ja na takiej diecie schudłam 20 kg. w niecałe 4 m-ce.

Gość mam dosc - koniec
tarczyce mam w porzadku,.... odchudzanie jest nie dla mnie po prostu

Gość 157cm
ja to rozumiem - przy 1300 kcal tez nie chudne, w zasadzie całe życie jem tyle. bo mam niedoczynnosc tarczycy i powolny metabolizm oprócz tego dlatego żeby schudnąć musze naprawde ostro walczyć. to całe pisanie o dietach 1000, 1200, to nie dla mnie...

Gość mam dosc - koniec
ja juz nie mam sily do siebie

Gość 157cm
do autorki tematu: a może wcale nie jesteś za gruba? albo jesteś gruba od dziecka (osoby od dziecka grube baaaardzo trudno traca kg, jak ktoś utył później, to straci łatwo).

Gość mam dosc - koniec
mama 10 kg nadwagi. Widac to po mnie.

Gość 157cm
ale przytyłaś tak ostatnio, albo jako już dojrzała osoba, czy rodzice utuczyli cie w dziecinstwie?

Gość mam dosc - koniec
ostatnio...

Gość 157cm
no to spróbuj znaleźć przyczyne. Może zaczęłaś znacznie wiecej jeść, albo mzieniłas tryb zycia. a może bierzesz tabletki antykoncepcyjne? staram sie pomóc:P

Gość mam dosc - koniec
dziekuje Ci. zadnych tabletek, jedynie chrom, ktory nic nie daje

Gość 157cm
hmm. A próbowałaś może diety niskowęglowodaneowej? Ona naprawde daje cuda i można sie najeść. Znam kilka osób którym pomogła.

Gość mam dosc - koniec
jnie wyobrazam sobie nie jesc weglowodanow... jogurty, owsianka....

Gość 157cm
jogurty możesz spokojnie wcinać - owsianke lepiej ograniczyć ale mała ilość nie zaszkodzi. trzeba ograniczyć przede wsyztskim: chleb ziemniaki wszelkie kasze słodycze, cukier wiem, że mozna pomyśleć: jak można nie jeść kanapek? ale to naprawde możliwe - ja nie jem chleba - biore sobie pomidorka, czy ogórka i wcinam z np. serkiem topionym czy szynką.

Gość 157cm
aha no i jeszcze mąke, makarony i wszelkie pochodne mąki - pierogi, nalesniki itp

Gość mam dosc - koniec
ziemniakow i chleba raczej nie jadlam, czasami razowy, kasze tez czasami

Gość 157cm
ale może czerpiesz dużo węglowodanów np. właśnie z różnych ciast, czy choćby owoców - np. banany tuczą. A jesli to nic nie pomaga to może dieta niełączenia?

Gość 157cm
do głowy przychodzi mi jeszcze inna myśl - może jesteś jeszcze nastolatka i wciąż sie rozwijasz i dlatego schudnięcie jest trudne (i niewskazane)?