Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abw

wasz wymarzony zawód

Polecane posty

Gość abw

Ja od wczoraj chcę być ...sprzedawcą cebuli. Czy raczej sprzedawczynią. Spodobało mi się.

Gość abw
czosnek też mogę sprzedawać. w sezonie i po sezonie. ktoś chce mnie zatrudnić? :(((

Gość 157cm
nie możesz sie nastawiac na tak wąska specjalizacje w dobie tak niskiej podazy pracy

Gość abw
Wąska specjalizacja? hmmm... nie wiem...myślę, że się utrzymam. Niebawem zaczynam . Seksuologiem to bym nie chciała być. Nie w tym społeczeństwie. Nie dość, że to mało opłacalne to jeszcze walnięte w czerep :( Ale co w takim razie mają powiedzieć pacjenci wymagający anestozjolga? :( Pozdrowienia...

Gość abw
ps. zapomniałam nieomal, że w tym głupkolandzie tylko mnie się może anestezjolog przydać... prawdziwy GŁUPKOLAND :) Pozdrawiam :) Kolejny deklik znad Wisły :) ze stali nierdzewnej :)

weterynarz lub ginekolog ale niestety już po ptakach 😭 sie nie będę na stare lata za naukę brała od nowa :O

Gość 184 lvl
kiper:classic_cool: zdecydowanie :P

Gość Zazuzijka
wiecie co...a ja tobym chciała pracować jako barmanka albo kelnerka...wiem, że to może proste i poniżające zajęcie, ale już odkąd pamiętam ta praca chodzi mi po głowie.

Gość BeznadziejnaOsobaOdkrycie
ja mam wiele wymarzonych ale głowne to : lekarz (dermatolog, pediatra,) agent tajnej słuzby wywiadowczej(ale to chyba nie praca?) psycholog architekt wnetrz laborantka kosmetologia nie kosmetyczka ale nie wiem jak sie to nazywa w kazdym razie ta co wymysla nowe sklady leków farmaceutka

Gość nierób - oto mój wymarzony
zawód:classic_cool:

Gość przy produkcji draży
najlepiej kokosowych:classic_cool:

Gość abw
eeeeeeeee tam - jestem największym deklikiem z was wszystkich i zostaję przy mojej sprzedaży cebuli. Itworzę sobie restaurację z zupa cebulową. Mam nadzieję, że żadna dyrektywa tego nie zabrania. Kiedyś Hitler...teraz dyrektywy... a może jednak nie jestm aż takim deklem za jakiego się uważam...w uniżoności mej? :classic_cool:

Gość h535qjh53jh
prezes realu madryt marzenie;-)

Gość abw
Kurde - prezes realu madryt...niexle.,... ale sumie wolę być nierobem. Naprawdę. A tu mój link dla was : http://www.youtube.com/watch?v=o9ZVYlwWn2c Kurde - a jakiej wielkości sadzi się cebule w UNI? w rządkach po ile? Muszę mieć swój ogródek! Nie chcę sprzedawać ...ich pieprzonych cebul.

Gość abw
kurde - czy macie odwagę sprzeciwiać się dyrektywom? kiedyś was za to capną. może nie dziś, ale kiedyś wylądujecie w ciupie za nieprzestrzeganie dyrektyw unijnych. PS. czy to prawda, że Żydzi są najlepszymi krawcami?

Gość abw
Osobiście życzę wam, żeby was Unia kiedyś wszystkich spaliła w piecu. Jak zazwyczaj. Mało miejsca tu wszędzie -a trochę polskiej wędzonki nikomu jeszcze nie zaszkodziło. To sami mordercy są przecież. Nie dacie im rady :( Za wszystkie moje lata stracone tu - macham wam śmigłem, które mi w tym roku wyrosło przy dupie. Bo tak śmigam od dłuższego czasu tu...tylko po co? :(...tylko za ile...? :(

Gość maslane oczka
mój wymarzony zawód to moderator :P