Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka-jedna...

9dni,0kcal,6godz.cwiczen

Polecane posty

Gość taka-jedna...

hej jak myslicie czy przy 6godzinachc wiczen o samej wodzie zleca w 9dni cm....liczac ze cwiczenia wytrzymam bo mam wprawe glodowka tez no problem..ale cm zleca???

Gość Nineq
zleca, ale wroca jak tylko zaczniesz normalnie jesc

nie wytrzymasz 6 godzin ćwiczeń to po pierwsze...a po drugie tak jak juz Nineq napisała to cm wrócą i wcale bym się nie zdziwiła gdyby przybyło ci ich więcej...

Gość taka-jedna...
ehh cwiczenia wytrzymam bo juz takie "maratony robilam" 3godz TBC i 3Fat Buring tak na przemian a czy cm wroca... moze nie, ale i tak mi nie zalezy potrzebuje poprostu za 9dni byc kilka cm szczuplejsza.. a myslicie sporo zleci?

taka jedna.. przetestuj to najpierw a pozniej napisz wynik, zobaczymy ile przetrwasz....:D

Gość Precyzyjny licznik kalorii
_mala_mi_ klikasz czesto w pokoju psychologia, na czacie?

Próbuj, próbuj.. :P Jak to wygodnie, że co bardziej ograniczone intelektualnie jednostki starają się same wyeliminować z tego świata :D

Gość Herr Heinrich Himmler
Raya marzenia Hitlera sie spelniaja :( Tylko kto bedzie pozniej pracowal fizycznie za grosze? :(

jezeli laska chce to niech sprobuje:D:D:D:D, przeciez KAZDY!!!! madrze myslacy czlowiek wie, ze przy glodowce nieda sie cwiczyc 6 h. dziennie, bo organizm wykituje!!!

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb
kiedys bylam 14 dni na glodowce i 5 godzin cwiczylam---- schudlam ale nei duzo ale drgnela mi waga w dol co ani rusz :) bylam zadowolona :) chialabym to powtorzyc ale mi nie idzie to;/ aaa no i pozniej przytylam bo jadlam duzo;/ mialam straszna ochote na dobre rzeczy ale jak bym mniej jadla mysle ze to bym utrzymala.... powodzenia

Gość tessa___
bbbbbbbbbbbbbbbb - dziennie 5godz??? a ile schudlas??? tak z ciekawosci. i gratuluje, bo mi sie nigdy nie udalo glodowki przeprowadzic

Gość ale na głodowce
to nawet nie mozna sie tak forsowac bo cos tam (nie wiem co) moze sie zrobic... mozna spacery tylko. glodowke popieram, ale nie zeby tak cwiczyc na niej. a moze lepiej jedz troche i cwicz tyle. czasem wiecej sie schudnie jak sie je niz jak sie nic nie je.

Gość taka-jedna...
hmm zobaczymy...wlasnie zaczynam cwiczenia :)

Gość coś mi tu pachnie
anoreksją albo bulimią piszesz że już kiedyś sie tak odchudzałaś znaczy najpierw robisz mega odchudzanie na gwałt, głodujesz i żwiczyć ileś godzin dziennie a potem znowu się obżerasz i musisz głodować i ćwiczyć godzinami by schudnąć i gdzie tu rozum ? to nie lepiej jeść racjonalnie cały czas i spędzać czas w ruchu ? tylko to jest drogą do zdrowia i ładnej sylwetki a nie diety cud i mobilizacja na tydzień zresztą od diet ciało robi się sflaczałe i traci sie mięśnie i siły