Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość csd

nuuuuda pogada ktos

Polecane posty

Gość csd

jak w temacie porazka nie mam co robic siedze sama w nowym miescie z ludzmi ktorych nie znam i mi smutno buuuuu

Gość hmmmm hmmm
No to pogadajmy :) Dlaczego w nowym miescie ? przeprowadzka ? Zmiana pracy ?

Gość smutnaaaaaaaaaaaa
ja tez sie melduje

Gość hmmmm hmmm
No ale cos licho z tym gadaniem :)

Gość Czerwone serduszko
i ja sie melduje

Gość csd
a wiec wyjechalam z chlopakiem do pracy za granice(w sumie musialam i chcialm dosc klotni w domu i dziwnych ludzi na dzielnicy) CHLOPAK MA JUZ PRACE JA DOPIERO BEDE MIEC ZA JAKIS CZAS I SIEDZE WPOKOJU BEZ OKNA NAWET TYLKO EKRAN LAPTOPA BUUU I NIE WIEM CO ROBIC JEM DUZO A TEZ NIE MOGE BO TRZEBA OSZCZEDZAC

Gość csd
SPOKOJNIE KANAPKE ROBILAM HEHE ;0

Gość Czerwone serduszko
a w jakim kraju jestes? moze idz sie przejsc, poznac okolice lepiej. masz jakas ksiazke? moglabys isc do parku poczytac

Gość hmmmm hmmm
Spokojnie jezeli masz laptopa to nie taka straszna ta nuda . Zdziwil mnie tylko ten pokoj bez okna ..Jak to tak ?

no własnie ja zaczełambym od spacerków na początek krótkich zeby poznac najbliższą okolice i nie zabłądzic ale z dnia na dzień coraz dłuzsze

Gość smutnaaaaaaaaaaaa
Ja mam gorzej:(. Na studiach do dupy, zycjie towarzyskie również.

Gość smutnaaaaaaaaaaaa
Niech mnie ktos pocieszy...

Gość hmmmm hmmm
Smutna ale jak Cie pocieszyc ? Co z tymi studiami nie tak ?

Gość csd
JESTEM W SZKOCJI EDYNBURG SZCZERZE MOWIAC TO NA NECIE CALE DNIE SIEDZE I NIE WIEM CO MOGE JUZ NA NIM ROBIC , A CO DO SPACERKOW NAJGORSZE JEST TO ZE MIESZKAM NA OKOLICY GDZIE PELNO JEST MNOSTWO ULICZEK ITP OSTATNIO POSZLAM TO WRACALAM DO DOMU DLUUUGO TAK TO NA SPACERKI CHODZE ZCHLOPAKIEM I JEGO KUMPLEM KTORY TU 8 MIESIECY JEST, A CO DO OKNA TO RZECZYWISCIE LIPA ALE NASZEMU KOLEDZE NIC SIE NIE CHCIALO ZALATWIC DOPIERO W PONIEDZIALEK ZMIENIMY POKOJ

Gość csd
hmmmm nikomu sie juz gadac nie chce???

Gość hmmmm hmmm
Wlasnie zauwazylam .Wiesz ja bylam sobie w takim miasteczku jak labirynt i powoli powoli nauczylam sie tam poruszac . Tobie tez sie uda . Nie siedz calymi dniami w pokoju bo rzeczywiscie mozna dostac do glowy .Szczescie ,ze pokoj zmieniacie juz w poniedzialek . A praca kiedy bedzie dla Ciebie ? I co bedziesz robic ?

Gość czerwone serduszko
csd- ja jestem i tez sie nudze koszmarnie, dlatego ide zaraz do parku i polece do kolezanki na troche bo tez tylko na necie siedze od trzech dni :O

wiecie a ja posiedziałabym sobie bezczynnie chociaz 3 dni brakuje mi tego

Gość csd
co ja bym dala by pojsc do kolezanki hehe chyba pojde pobiegac ale to i tak potem bo teraz jem mmm pychota nie no jakos bedzie a do pracy tydzien dwa to zalezy kiedy sie miejsce zwolni lub knajpe otworza albo pojde na gary albo kelnerka

Gość hmmmm hmmm
Twoj chlopak jest teraz w pracy ? A ztym zarelkiem tam to uwazaj coby Cie poltorej nie wracalo do polszy ;)

Gość czerwone serduszko
csd ale chodzi o to bys nie siedziala w domu. idz ie przejsc. przynajmniej sobie ustal ze codziennie idziesz na spacer (na godzinke, dwie) by sie przewietrzyc. bedziesz sie lepiej czula niz siedzac w czterech scianach axxk ja tez tak myslalam a teraz mam kilka tygodni wolnych i to dopiero moj trzeci dzien a ja siedze taka rozwleczona na kanapie z laptopem i nawet mi sie niechce gdzies wyjsc pomimo ze moj wydzwania i wysyla mnie na sile do parku (2 min od naszego mieszkanka). ale to by sie trzeba wykapac i ruszyc. i tak musze tak zrobic bo zaczynam sie robic strasznie leniwa :O

Gość csd
wiem wiem i tak musze pocwiczyc i spalic sadelko , niestety jak ktos pracuje to chce wolne a jak siedzi bezczynnie to zaczyna sie robic nuda i chce cos robic