Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

axxk

jaką kuchenke gazowa???

Polecane posty

musze kupic kuchenke gazowa z piekarnikiem i niemam pojecia. na co zwracac uwage przy wyborze? lepsza jest z piekarnikiem gazowym czy elektrycznym?

Gość klempałosia
Zdecydowanie polecam z piekarnikiem elektrycznym. Ja mam z Mastercooca, z samooczyszczajacym sie piekarnikiem, bokami, znaczy się. Cudownie piecze.

Gość klempałosia
a i mam przy palnikach wmontowane zapłony do gazu, nie musze uzywać zapalarek, czy zapałek.

a ile kosztowała taka kuchenka? i masz białą czy srebrna?

Gość klempałosia
Ze 3 lata temu kosztowała chyba 1300-1400. Mam kolor biały, bo srebrne mi się nie podpobają, chyba że są zabudowane. Mozna wziąć na raty

wydaje mi sie ze srebrne gorzej utrzymac w czystosci nawet odciski palców zosatja

Gość klempałosia
Nie mam nic srebrnego z AGD, ale na białej u mnie też często bywają odciski od brudnych paluchów moich chłopaków ;) Srebrny kolor wydaje mi się zimny, metalowy ,no ale to kwestia gustu

moze jeszcze jakieś opinie na temat innych firm? wiem tylko że niekupię Amiki

ja też mogę Ci polecić mastercooka - mam ją około 6 lat - zero problemów. też z piekarnikiem elektrycznym, zegarkiem, itd.

tez myslalam o tej firmie chce kupic jeszcze lodowke ale mastecooca chyba nie są dobre slyszałam troche negatywnych opinii

ja mam lodówkę amici też kilka lat - nic złego się nie dzieje, chociaż o lodówkach z tej firmy słyszałam różne opinie

Gość klempałosia
strasznie długo wybierałam tę kuchenkę, miętosiłam sprzedawcę, pytałam znajomych i okazało się, że niektóre kolegówny taką właśnie miały, stąd wybór. Ja mam lodówkę indesit-około 6 lat-samoodmrażalną i tez ją sobie bardzo chwalę.

oglądam pytam zdecyduje sie a i tak pewnie kupie inna tak było z pralka:) myslałam czytałam wybrałam poszłam i kupiłam inną LG ale nieżałuję że dałam się przekonac jest świetna

Gość jaktotak*
Ja mam kuchenkę Mastercooka, lodówkę electrolux. Spisują się na medal. No i są srebrne. I to nie prawda, że trudniej utrzymać je w czystości. Raczej wręcz odwrotnie. Jak przypomnę sobie moją byłą białą lodówkę...... :O to mycie w porównaniu z tą to był koszmar!!

albo i nie----------->mam taką samą kuchenkę jak Ty(Mastercook),a lodówkę?Oczywiście-Amica-Wronki:) Lodówka sama się rozmraża,natomiast zamrażalnik,wystarczy 2 razy w roku rozmrozić.:) No,ale tu ma byc mowa o kuchence........Polecam \"Mastercook\".Mam ją już jakiś czas i nie mam problemów z nią. Kuchenka posiada wszystko,co potrzebne. Mam kolor biały,piekarnik elektryczny. ♥♪♫