Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertydurke

czy jak dziewczyna przychodzi do faceta do domu...

Polecane posty

Gość wertydurke

to znaczy że chce uprawiać z nim sex? Dodam, że zawsze robi do mnie takie maślane oczka...

Gość hehehehehehehehehe
Akurat to nie stanowi żadnej gwarancji, że tak powiem...ja tez często odwiedzam dwóch kumpli, więc teraz nie mów mi że każdy z Nich myśli, że przychodzę po jedno..tym bardziej, że do nich akurat maślanych oczu nie robie...ale do innego robię(ale nie chodze do Niego do domu)...to jak to z którym w końcu chcę uprawiać seks??:P:P:P

Gość ene due rike fake

Gość tako rzecze fafik
do hehehehehehehehehe -- no właśnie, ty nie robisz do kolegów maślanych oczu, więc się seksu nie spodziewają, a tu kolega ma pewne nadzieje... Nie pozbawiaj go złudzeń tak gwałtownie ;) A że do tego drugiego do domu nie chodzisz... Cóż, może tak ci podpowiada intuicja :-P. Widzisz przecież co chłopcom wtedy na myśl przychodzi :)

Gość hehehehehehehehehe
jeju!!!!! a jak kiedys pójde do tego co robie do niego maślaki, to od razu mnie do łózka zaciągnie??? ojeju!! gorzej będzie jak mój kumpel pomysli, że wcale maślaków robic nie muszę, a intenecje mam jedne - wskoczyc mu pod pierzynke!! ahahahah....

Gość buahahaha ale się uśmiałem
:-D :-D :-D :classic_cool:

Gość nooo....
:P:P:P:P

Gość a jak
a jak przychodzi baba do lekarza???

Gość to chce uprawiać z nim sex
Proste - nie?

Gość o kurcze a jak ja podejdę
do kolegi na korytarzu na uczelni, a on sobie pomyśli, że ja z nim chcę ten-teges w łazience? To już chyba nikomu w oczy więcej nie spojrzę i będę się przemykać chyłkiem, żeby mnie nikt nie złapał...

Gość maslane oczka
maslane oczka jak nic oznaczają, że chłopak wolno oddala się na tamtą stronę :O

Gość hehehehehehehehehe
nie no jasne jasne:P to ja w takim razie chciałam przeleciec połowe miasta:P rany julek:P niexle niexle:P:P:P

Gość Krasnalka Hałabała
Odpowiem powaznie jako dojrzała osoba.Otóz niestety tak jest.jeżeli on ciebie zaprasza(a wczesniej między wami cos iskrzyło i to czuliscie) to wiadomo ze on nie zaprasza cię na kawe czy na pogranie w bierki.Generalnie zaczyna sie od odziwiania pokoju, ze ładny pokój, oglądanie zdjęc pamiątkowych, herbata, włączenie muzyki, rozmowy poznawsze jak sie nie znacie, opowiadanie o sobie i w pewnym momencie sama zauwazysz ze jakos jego ręka jest na twoim ramieniu, ze on jakos dziwnie rozkłada sie na łózku.ty tezjuz jkos luzniej siedzisz......nagle on mówi ze bo golą plecy i ty proponujesz masaz siadając okrakiem mu na plecach.i masujesz, gładzisz kart, plecy, ramiona, czujesz jego zapach i oboje wiecie ze chwila potem zaczniesz sie jego twarzą zblizac do swojej, jakies muskania, całusy.on sie odwróci i zaczniecie sie całowac, macac, rozbierac i wtedy się traci głowe i jest sex bo głupio zaproponowac prezerwatywę i wtedy jest niepożadana ciąza.To błąd kobiet i nieodpowiedzialnych facetów. Zapytaj go czy ma prezerwatywe i nie mart sie jak cie wysmieje.ty musisz sie zabezpiecac.on sie wyżyje zaliczy ciebie i sobie pójdzie a ty bedziesz czekac na pokres.....a on w tym czasie moze byc juz z inną. Ja generalnie miałam takie sytuacje ale unikałam sexu.Poprostu sie wycofywałam.To były romanse i wiedziałam ze nie bedęz znim. Wiedziałam ze to chwilowe i miałam swoją granice. No a jak jestescie zakochani i ta znajomosc ma rozkwitac to powazny chłopak na pierwszym spotkaniu u niego w domu nie posuwa sie do sexu.

Gość a mnie chłopak raz zapraszał
żebym obejrzała u niego w domu jego kolekcję płyt, ale grzecznie się wykręciłam, bo wydawało mi się że to nie o te płyty mu tak do końca chodziło:)

Gość a mnie chłopak raz zapraszał
ale jedna jego pyte widziałam a nawet zbadałam organoleptycznie wszystkimi kubkami smakowymi

Gość staruszka puszka
te płyty to taka przykrywka i podziwiam cie ze sie wycofałas.Inna idąc oglądac płyty wie ze to nie bedzie oglądanie płyt i idzie udając ze przeciez to tylko płyty...a potem sieokazuje ciąza.

Gość fewfewfqewfq
wielu tak pomyśli mój narzeczony też tak pomyślał...

Gość jesteście niepowazni
jak de do kolegi to znaczy, że na niego lecę!!!!??? zastanówcie się, głupoty gadacie...