Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 112233

wrzód na dużej wardze sromowej

Polecane posty

Gość 112233

Mam pytanie - od czasu do czasu wyskakuje mi na wewnętrznej stronie wargi sromowej wrzód - rośnie ok tygodnia jest bolesny - po wyciśnieciu wypływa spora ilość - chyba ropy- bo strasznie śmierdzi . Co to może być , czego jest objawem ,czy ktoś tak jesze ma ?

Gość Magda123450
tak ja mam pierwszy raz miałam 5 lat temu poszłam do szpitala bo dostalam skierowanie od ginekologa ale w tym szpitalu dostałam okres i z okresem mi zeszło a było naprawde spore przed okresem wiec lekarz tam powiedział mi że to jest uroda mojej pi**y więc się wkurzyłam strasznie.Po wyjściu ze szpitala za kilka dni z powrotem zaczęla nachodzic ropa i strasznie to boli,chodziłam okrakiem nie mogłam wyjść z domu.Używałam maści ichtiolowej i to przyspieszyło proces i samo pękło a jaka była ulga to nie do opowiedzenia.Teraz znów mi to wyskoczyło więc sobie sama dziś przebiłam igła,nie wiem skąd to się bierze ale podobno dużo kobiet to ma.Po przebiciu igłą jest duża ulga ale ta ropa wraca z powrotem.Jak się tego nie usunie szpitalnie tzn rdzenia który to tworzy to można się już tylko z tym pogodzić że co jakiś czas bedzie wracało.Pozdrawiam i nikomu tego nie Zyczę.

Gość lawkapyrkawka
pierwsze slysze o czyms takim...ale dobrze wiedziec na przyszlosc ze mnie (oby nie) takie cholerstwo nie zlapie