Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molendka

schizy przy tabsach

Polecane posty

Gość molendka

jak sie przemoc przed pierwszym razem???? zaczelam brac tabsy, ale mimo tego strasznie sie boje.....wiem ze moze przesadzam i po co sie mam truc ale mimo wszystkiego....rozmawialam z chlopakiem o tym, to zaproponowal jeszcze kondona, ale czy moge wierzyc..a raczej ufac tabsom???

Gość taka sobie jedna z tłumu
Możesz zaufac biorę 2 lata i dzidziusia nie ma !

Gość uspokoje cie
jestes zabespieczona, jezeli sie jeszcze obawiasz uzyjcie kondona......ale skutecznosc jest :)

Gość kinga22
ja im zaufałam po 3 miesiacach biore 3 lata i w ciazy nie jestem

Gość kokardkaaaaaa
brałam 5lat i zawsze działały. musisz tylko pamiętać, zeby brać codziennie o tej samej porze i w razie biegunki albo wymiotów zastosowac cos dodatkowo. zreszta w ulotce jest wszystko napisane, co może osłabić działanie antykoncepcyjne

Gość ulotk a rzecz swieta
uzyj kondona jak nie wierzysz.........jak sie mowi===lepiej dmuchac na zimne:P..........ale tak calkiem calkiem serio to tasy to 99,9 %pewnosci.....a z drugiej strony to wydaje mi sie ze nie doroslas do wspolzycia...........nie obrazajac cie...bo jesli ktos jest "dojrzaly" to wie ze chce to zrobic i nie ma wahan.......nawet przed ciaza, ale tabsy to raczej najskuteczniejsza metoda, wiec nie ma sei czego bac:P