Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

veraa

Prosze o odpowiedź

Polecane posty

CHCIALAM sie spytać o jedną rzecz.wiem że zaraz może ktoś sie tu bedzie ze mnie smiał ze zadaje takie głupie pytania ale ja naprawdę nie wiem tego.Wszyscy tu pisza ze przed wytryskiem niektórzy mężczyźni wydzielają płyn w którym mogą być plemniki. I mam pytanko kiedy ten płyn może sie wydzielic??Czy podczas stosunku czy od razu na początku stosunku??

Gość hmmmm hmmm
Najczesciej podczas stosunku . Na poczatku tezx moze . Czasem moze sie wogole nie wydzielic .A o co Ci chodzi ?

Gość pola22o
na początku, gdy jest mocno podniecony albo na chwile przed wytryskiem

Gość Ja to spec zaden nie jestem
ale z tego co wiem to plemniki moga wydostac sie tuz przed wytryskiem.Czyli kochajac sie ze stosunkiem przerywanym to przed wytryskiem(gdy chlopak musi wyjac swoj sprzet ;) ) moga dostac sie male ilosci plynu,w ktorym moga byc plemniki

mój chłopak wszedł we mnie dzis na samym początku ale to tylko na chwile.Minuta, chyba nawet mniej i tak mysle czy jest to mozliwe aby doszło do zapłodnienia

Gość Marta1983
JEżeli w płynie ejakulacyjnym były plemniki i były to twoje dni najbardziej płodne jasne że mogło dojść do zapłodnienia. Jednak musiałabyś mieć wielkie szczęście żeby tak zajść w ciążę. Raczej nie masz się czego obawiać..

no tak ale czy ten płyn może wydzielic sie na początku stosunku?? I mam jeszcze jedno pytanko czy facet to czuje ze taki płyn sie wydziela...........bo mój facet mówi że on nic takiego nie czuł i nie mamy się czego obawiać ale wiadomo to jest facet więc jemu sie moze wydawac ze on by cos czuł

Gość tikara
mojemu facetowi wydziela sie na początku, jak jest podniecony i mu "stanie" a potem zacznie sie jakas stymulacja to od razu czuje ten płyn

Ten płyn zazwyczaj wydziela się kiedy facet się podnieci...podobnie jak u kobiet, wtedy jest lekko wilgotno, mozna to wyczuć...ale jesli mu stanął to raczej płyn ten wydzielił się gdyz wydziela sie po to by ułatwić stosunek.

Gość tikara
chyba u każdego sie wydziela moj tego nie czuje, jak ja i on jestesmy mokrzy to trudno rozróżnic nie? przy seksie oralnym ja to wyczuwam

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
nie masz co sie obawjac ja przez 2 lata uprawiam sex ze swoim cjhlopakim bez stosowania zadnej antykoncepcji apropo tego płynu to mój chłop tez tego nie czuje wydziela ,mu sie jak sie mocno podnieci np.ja to odczuwam przy seksie oralnym ale zapewne jak juz dochodzi to tez sie wydziela