Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexy

pękła gumka

Polecane posty

Gość żona marynarza
czyli to był 12 dzień cyklu przy w miare normalnych cyklach jak najbardziej płodny!

Gość Alexy
okolo 25 dni

Gość Oligoaneczka
to niestety BARDZO PRAWDOPODOBNY dzien plodny. Srodeczek cyklu. Przy krotkich cyklach owulacja moze byc zaraz po okresie

Gość Oligoaneczka
w sumie tysiak becikowego wpadnie :D

Gość Alexy
no i co bez wytrysku mam sie obawiac bardzo ze zajde w ciaze ??

Gość Oligoaneczka
plyn ejakulacyjny tez bywa grozny :D

Gość Alexy
nom wiem ;] ale go prawie nie bylo !! mowie jedna kropka na czlonku ktora miala z nawet nie 2 mm

Gość Oligoaneczka
wiesz nie mamy rentgena nie wiemy czy jestes w ciazy czy nie :P moze jestes moze nie fifty fifty :D

Gość żona marynarza
jeśli masz 25dniowe cykle to "licz" tak: owulacja ma miejsce 14 dni przed pierwszym dniem miesiaczki czyli dokonujesz obliczenia 25-14= 11 dzień za dni zagroznoe liczy się 2 dni przed owulacja i 2 dni po owulacji (to są najbardziej zagrożone ciąża ale może być ich wiecej) jeśli i tym razem bedziesz miala podobną lub taka sama dlugosc cyklu to Twoje dni plodne wypadly dokladnie miedzy 9 dniem cyklu a 13 dniem cyklu Ty kochalas sie 12 wiec wcelowalas idelanie zeby zostać mamusia biorac jednak pod uwage to ze z penisa prawie nic nie wydobylo to byloby wprost nieprawdopodobne zebys byla w ciazy!plemniki musza miec dogodne środowisko do życia i bez plynu nigdzie sie nie przeniosa

Gość Alexy
a mam jeszce pytanie >!! Kiedys slyszlam gdzies jezeli chlopak pali ... to plemniki sa słabsze ?? czy to prawda

Gość brunonka
Myśle że nie będziesz w ciąży ale też bym się bała...Nam się przytrafiła pęknięta gumka 3 tygodnie temu i też tu pisałam bo byłam spanikowana. Tyle, że u Nas doszło do wytrysku,miałam niepłodne 2 dni po okresie. Nie chciałam brać Postinoru bo strach miałam przed nieznanym, ale się zdecydowalam następnego dnia. Chyba wszystko jest w porządku już. Ale najadłam się strachu.

Gość Alexy
dziekuje jedna sensowna odpowiedz;] wyjasniająca ...

Gość żona marynarza
z tym paleniem to nie wiem, może są i słabsze ale nie wiem czy mozna to uznac za jakaś formę anty ;) pozdrawiam

Gość Alexy
no wiem cos o tym :P peknieta gumka i wytrysk he :P zalatwilam tabletke w ciagu 1.5 ;p H

Gość Alexy
No anty to to napewno nie ejst hehe :P ale ogolnie sa slabsze;p

Gość Oligoaneczka
oczywiscie ze to mala ilosc jaka byla... ale srodowisko bylo sprzyjajace, odpowiedni sluz, wiec naprawde nie jest to takie niemozliwe. palenie niby oslabia pleminiki ale nie liczylabym na to. Laski zabezpieczajcie sie a nie potem beczycie na forum

Gość Alexy
sluchaj po to jest to forum aby sie dowiedziec wysluchac rady ;/ nie rozumiem ja nie becze poprostu chciala bym sie dowiedziec niektorych zeczy a jezeli myslisz ze beczymy a ten temat jest do dupy to si enie udzielaj skoro to takie jasne ... nie rozumiem /

Gość żona marynarza
przecież ona się zabezpieczyla, tylko im pękło ja mam taki sposob ze nie kocham sie w dni zagrożone oprócz gumki oczywiscie, robie to zawsze po 20dniu cyklu, i tak ryzyko jest ale przy w miare normalnych cyklach mniejsze niż w srodku cyklu...

Gość Oligoaneczka
to zapieprzaj po Postinor bo bedziesz jeczyc caly miesiac ze zaciazylas. Pelno tu takich laleczek co najpierw robia a potem 100 pytan.

Gość Alexy
uwazaj abys ty taka nie byla niedlogo albo kiedys ktorej z twoich dzieci jak przelejesz mi 75 zl to polece po tabletke;]

Gość żona marynarza
łatwo jest moralizować innym dopóki samemu się nie wpadnie

Gość Alexy
RACJA !!!!!!!!!!!!!!!

Gość Alexy
a po drugie nie mam 100 pytan a jedno konkretne !!!!!!!

Gość Oligoaneczka
jak sie kocham to sie zabezpieczam PORZADNIE. Powinnas wiedziec ze gumka moze peknac, i stosowac cos poza tym.... a nie potem sie martwic. Albo sie powstrzymac.

Gość Alexy
wiesz nie znas zmojej sytulacji mzoe to nie takie łatwe :/ moze ludzie nieraz mysla taka jest ineczej pomysl co ty gadasz przez 2 lata sie zabiespiieczam 2 razy mi peklo na 1000 mozliwych !!!!!!!!!!!!!!!!! O co ci chodiz myslisz ze ejstes zabespieczona w 100 % uwazaj abys ty nie wpadłą:]

Gość żona marynarza
ok postąpiła lekkomyślnie kochając sie w ten akurat dzień, ale przez takie gadanie czasu nie cofniesz...ja zamiast martwic sie na zapas poczekalabym do miesiaczki(czyli jeszcze 2 tyg w Twoim przypadku), jesli teraz sie bedzie stresować to Ci się przesunie owulacja a co za tym idzie okres, i wtedy jak nie przyjdzie w pore (przez stres) to dopiero bedziesz sie martwic;)

Gość Alexy
Nie marrtwie sie poprostu chcialam sie dowiedziec ;] !! Inaczej to liczylam inaczej mi kumpela 26 letnai tlumaczyla :/

Gość żona marynarza
a najlepiej to idź już spać bo późno:)

Gość Alexy
No włąsnie tak juz ziewam !! :p ok dziekuje niktorym za moralne odppwoiedzi :* papa

Gość Oligoaneczka
ano widzisz jedna metoda daje 100 % wiec sie nie obawiam ciazy :D