Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kormanys

ratunku !!!

Polecane posty

Gość kormanys

moja dziewczyna lubi nosić duży dekold i mam wrażenie, że kokietuje ona też nim chętnie prowokocyjnie się nachylając. Gdy próbowałem coś powiedzieć to robiła mi wściekłe awantury więc milczę ... ale cierpię. Co robic ??? Co to znaczy ???

Gość bardzo niesmialy
nastepny nudziarz,normalnie lapy opadaja:P

Gość kormanys
ratunku !!!!!!

Rozumiem Cię może porostu ona tak lubi. Ale postaraj się jej to delikatnie, bo może nie lubi słuchać uwag na swój temat. Lecz jak Cię naprawdę KOCHA to powinna to zrozumieć i postarać się zastosować do twojej uwagi

to znaczy że... nic nie znaczy, nie wiem co napisać bo ten temat jest bla bla bla przymulajacy bla.... kto mi zapierdolił kluczyk od aparatu ortodontycznego???

MOTAKINI postaraj się zrozumieć go może on naprawdę cierpi nie wszyscy chłopacy to tacy ważniacy. Są też tacy co się martwią i nie chcę zburzyć swojego związku.

moim zdaniem to znaczy tylko tyle, że lubi czuć się seksy, lubi mieć świadomość swego kobiecego atutu. Skoro tak cierpisz, próbuj. Albo zacznie ubierać sie skromniej, albo uzna, że jesteś chorobliwie zazdrosny i próbujesz ją uniewolniczyć i... zerwie kajdanki... a ile ona ma lat i ile Ty?

Gość Jóżwak
gratuluję czarnym nickom psychologicznej przenikliwości, a do autora: chłopie, ona cię wykończy - to urodzona kokieta, której chyba na tobie nadmiernie nie zależy; zalecam ewakuację ze związku.

Gość kormanys
oboje około 30-tki ... i to jest dodatkowo dziwne bo gdyby była młodsza można by pomysleć, że ma fiu bździu w głowie.

Wtrącę swoje 4 litery i powiem Ci że ona ma Cię gdzieś i leje na twoje uwagi!!! Uciekaj daleko z tego związku bo ona tylko się tobą bawi!!!

Gość wiqun
zakorkuj ją parę razy i spadaj ...

Gość hehe kolo14
ty nie udawaj ze taki madry jestes.... skoro boisz sie pocalowac dziewczyne z JEZYCZKIEM :P