Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek_m

Czy podobaly wam sie wqasze nauczycielki w szkole ?

Polecane posty

Gość Tomek_m

Chyba kazdy facet mial fantazje na temat nauucczycielek ze szkoly? Czy wy takze ? czego uczyly jak sie ubierały ? Ja do dzisiaj pamietam moja anuczycielke od ang ;)

Gość izis4444
Tomek--szkoda ,ze nie byles moim uczniem....nie zapomnialbys mnie do konca zycia!!!

Gość SzkOdnIk100
W podstawówce ładna była pani od muzyki :) A w średniej z polskiego i francuskiego :)

Gość Tomek_m
izis nie watpie, Piszcie czy jakos szczegolnie sie ubierały , czy lubily zwracac na sibei uwage? :)

Gość mnie sie podobała
nauczycielka od francuskiego i ciagle sie zastanawiałem, czy lubi "po francusku" :-)))))))))))

Gość mnie też dopadło .
Ja miałem śliczną Panią od muzyki. Była świeżo po studiach, młoda mężatka. Zawsze szczerze uśmiechnięta, ładna, zgrabna, zawsze seksownie i elegancko ubrana. Cały tydzień czekałem na lekcję z nią. Z perspektywy czasu twierdzę, że ona doskonale wiedziała, że podoba mi się, bo jako jedyny miałem zawsze 6 na koniec semestru, a inni przeważnie 4... :) Zawsze starałem zamienić z nią kilka słów z byle powodu... ehh...

Gość Tomek_m
mnie podniecal spocony wozny pan Edek w swojej rozpietej koszuli flanelowej i dzwonach z bistoru zawsze podgladalem go ukradkiem i soczyscie marszczylem freda pozdrawiam pana , panie Edziu

Gość a mi tak zawsze stawał
na widok mojej polonistki że w końcu ona to zauważyła i zapraszała mnie do siebie do domu pod pozorem udzielenia korepetycji i tam łapała mnie za wacka i masturbowała sama dając mi swoją cipkę do wylizania było fajowo ale nigdy nie dała się wydupczyć czego pewnie teraz żałuje

Gość Koniara
Ja sama byłam nauczycielką... angielskiego. Podobno podobałam sie uczniom. Mieszkałam zaraz przy szkole, a przed moimi oknami były drzewa. Kiedyś powiedziano mi, ze jeden z moich uczniów mnie podgląda w ubikacji. Nie wiedziałam co mam z tym zrobić. Poprosiłam go, żeby do mnie przyszedł wieczorem. Był to uczeń 4 klasy w szkole średniej, wysoki, wysportowany, najlepszy uczeń w szkole. Było mi głupio zwrócic mu uwagę, mało tego rozmowa sam na sam z nim na ten temat mnie bardzo podnieciła i... udając wkurzoną rozebrałam się przy nim wyzywając go. Niezapomnę jego miny - strach, pobudzenie i bezsilność. To było dopiero przeżycie. Potem rozkazywałam mu co ma robić .... i chyba wszyscy wiedzą jak to się skończyło. Było bosko... i już nie musiał mnie podglądać.

Gość ___wstydliwa___
w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.c stuleje 🖐️

Gość Mi się taka jedna ze średniej
do dzisiaj bardzo podoba... Starsza o 8 latek, ja teraz mam 24, Ona jest moją dobrą kumpelką, ale jak widzę ten jej tyłeczek i nóżki... Mmm... Dlaczego dziewczyny jakoś nigdy nie chcą młodszych!? 😭

Gość Niegrzeczny uczeń
Ja często onanizuje się myśląc o moich nauczycielkach moje ulubione to Matematyczka pani Kasia ruda wiek ok45 ok170cm ma duży biust (chyba miseczka d) ubiera się dość wzywając szpilki rajstopki spódniczki i bluzeczki z dość dużym dekoltem uwielbiam patrzeć na jej cycki gdy się pochyla Polonistka Aneta brunetka wysoka ok180cm biuścik też całkiem spory ma krągły tyłeczek nosi obcisłe leginsy (widać zarys jej mmajteczek) wiek ok30