Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bederetka

czy czerwone okropne żyłki w oku można jakoś usunąć?

Polecane posty

Gość bederetka

okropnie wyglądają :O na tych białkach, najgorsze jest to że utrzymują się od jakiś paru mcy już, raz jest ich więcej raz mnie, ale ciągle są:O. to nie wina przemęczenia, czy niedosypiania, na komp siedzę sporo, ale wydaję mi się, że w normie i często wychdzoę na swieże powietrze. jak te czerwone zyłki pousuwać by mieć takie łane białe białka? a może do okulisty powinnam iść ? bo mam z 3 takie które już są od bardzo dawna. krople visin ztosowałam, ale je można tylko m-c i poźniej trzeba zrobić przerwę :(.

Gość mars wita was
tak idz do okulisty, tam ci zakrapia oczy, zbadaja. nie ma co tego lekcewazyc albo leczyc sie na wlasna reke.

Gość jajjjjo
krople obkurczajace starazolin

Gość mars wita was
tak sa takie, ale one sa na zapalenie spojowek. niby bez recepty mozna kupic ale jednak nie ryzykowalabym.

Gość sdkfjsadlkjglsakrgjlkj
Starazolin/Visine nie jest na zapalenie spojówek ale na podrażnienia ogólne które objawiają sie przekrwieniem. Natomiast co do jednego zgoda - jeżeli przekrwienie utrzymuje się tak długo to trzeba iśc do okulisty i wyjasnic przyczynę, bo to nie jest stan normalny. To może byc np z przemęczenia oczu, gdy istnieje nieskorygowana wada wzroku, może być uczulenie, może być praca przy komputerze w nieodpowienich warunkach, i dużo innych rzeczy.

Gość eksperyment
ponoc ( nie probowalam ) pomaga kompres z ziela piolunu