jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 Bo zniszczyłam sobie dzioba, nie pomaga ani Chapstick, ani krem Nivea, ani nic takiego... Jak znacie coś skutecznego, to napiszcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahankahaha Napisano Czerwiec 28, 2007 balsam do ust Tisane, najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 Ale to w aptece muszę go kupić?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fggggg Napisano Czerwiec 28, 2007 Na mojego zniszczonego dzioba pomog krem nivea, ale smartowalam non stop gruba warsrtwa, tak,ze usta az byly biale;) Nie wychodzilam tak na pole oczywiscie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2hot4u 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 tez polecam Tisane - jest chyba tylko w aptekach, kosztuje ok 5-7 zl, nie pamietam dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shanti 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 Cześć deska ;) Polecam pomadkę ochronną bebe classic, używam od lat, nic nie pomaga jak ona, żedna Nivea, Neutrogena i inne. Jeśli masz bardzo, ale to bardzo zniszczonego dzioba, to jeszcze silniejsze działanie regenerujące ma balsam do ust Ceralip z La Roche Posay (w aptekach). http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4462&recenzja=25917 Myślę jednak, że bebe będzie lepszy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tulla 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 Witam! Mi pomaga pomadka ochronna firmy Bebe. Super nawilża. Jeżeli to mocne -zniszczenia- popytaj w aptekach o preparaty na bazie ziółek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NEUTROGENA RULEZ Napisano Czerwiec 28, 2007 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 Mi bebe nie pomaga, ona ma taką suchą konsystencję jakąś i kiepsko na mnie działa:( To może się przejdę do apteki. Dzób jest w normie, ale... Przestrzegam Was przed produktami Loreala w ogóle, ale zwłaszcza przed szminkami Color Ruche. Nie wiem, dlaczego tak wiele osób sie nimi zachwyca. Wczoraj RAZ jej użyałam i dzisiaj dosłownie bolą mnie usta. A nigdy coś takiego mi się nie zdarzyło:O Chyba juz nie będę używać żadnych szminek, trudno. Wolę wygladac jak pasztet Do tego, jak na kosmetyk za 45zł, strasznie chemicznie i nieprzyjemie śmierdzi, bo nie można powiedzieć, ze pachnie i ma dziwny posmak... No tragedia po prostu. Nie wiem, jak im się udało stworzyć takiego potwora... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niuska_plock 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 a ja polecam masc z witamina A ;) kosztuje w aptece okolo 2zl i bardzo pomaga;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shanti 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 Pomadki Loreal są faktycznie do kitu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 No właśnie... Szkoda, ze się przekonałam o tym na własnej skórze. Ale tak to jest, jak się chce ładnie wygladać:P Dzisiaj już ładnie nie wyglądam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja używałam nivea bebe Napisano Czerwiec 28, 2007 chapstick (przereklamowane), wazelinę kosmetyczną, flos lek, melisę i inne a teraz tylko tisane. Niecałe 6 zł w aptece. Zapach bardzo przypomina mi cukier waniliowy, taki do ciasta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach