Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasetka20

błyszczące leginsy

Polecane posty

Gość sasetka20

Czy wie ktos moze gdzie we wrocławiu mogę kupic błyszczące legginsy z lycry, najlepiej czarne?

Gość ło panie
a nie zostały twojej mamie z lat młodzieńczych? toż to z 15 lat temu się nosiło :O

Gość sasetka20
mój gust to moja sprawa. Ja pytam o sklep a nie o twoje zdanie na temat mojego gustu. Mi takie leginsy bardzo sie podobaja

Gość mistrzu to ty
w lumpexach poszukaj

Gość sasetka20
chodzi mi raczej o nowe

Gość Mietek Wirazka
och uwielbiam Niewiasty w takich leginsach szczegolnie jak tak usiada w nich jak chlop na skupie żywca i sluga zajaraja trzymajac go jak stolarz gwózdz. a spod koszulki wyglada tatuaz : dwa lwy na tarczy - jeden sra - drugi warczy. no wpros ekstra klasa Niewiasty. a i jeszcze te " zote ciżemki"" france football na biszkoptach niewiescich . no wprost odjazd...

Gość nie znacie się
tez lubie legisny 🖐️

Chodziłam w takich w 4. klasie podstawówki...:) Pogrzebię w szafie, może gdzieś jeszcze leżą..

Gość a takich lycrach
to ja na treningi chodze:D:D:D

Gość Anakonda-PL
Jakbyście nie zauważyly moda wraca :) i ostatnio są bardzo modne tylko z innymi dodatkami niż kiedyś. Mnie osobiście nie interesuje taki styl ubierania,ale widzialam np w Nadarzynie pod Warszawą i w dużych supermarketach.

Gość sasetka20
i gdzie takie kupiłaś/kupiłeś?

Gość mistrzu to ty
moda wraca, ale to kicz nad kiczami, zresztą jak się komuś podoba :O

Gość Anakonda-PL
Spróbuj też na allegro.

Gość geeeni
a skad wziełas ze to kicz? :D łądne to co sie komu podoba! dla mnie sa brzydkie obleśne eleganckie swetry i marynarki plus aktówki łe i co? :o

Gość sasetka20
dzieki na allegro patrzyłam, takich błyszczących raczej nie ma ale jeszcze poszukam

Gość Ewelinka18
Nie wiem zkąd jesteś sasetka 20, ale ja ostatnio też szukałam takich legginsów i znalazłam na Stadione XX-lecia w Warszawie. Jest tam stoisko firmy chyba "Kamila" - mają stroje kąpielowe i właśnie u nich znalazłam takie leginsy. Mają różne długości. Ja nosze je do miniówki i uważam, że to świetne zestawienie! A dodatkowo kupiłam sobie krótkie na wf i zajęcia aerobiku. pozdrawiam

Gość candywoman
zapytaj Dody;) ona chyba w podonych wyskoczyła na SF a mi sie podobają długie legginsy (takie siegające do śródstopia), grube a do tego olbrzymi luźny sweter i buty na platformie;) jak widzę stare filmy, kiedy sie tak ubierany to sie rozpływam a widzę, ze to teraz króluje na wybiegach ale to raczej po odmu bym sobie tak pośmigała:D

Gość Jankes22
Bardzo ładne są.

Gość kumak duży
Połowa bab tutaj się wypowiadających, to zniewieściałe panny nie idące z modą, zacofane do granic możliwości, zakompleksione. Jeżeli się ma dużą d..e, to niestety leginsy nie pasują, ale jak jest się zgrabną to jak najbardziej. I nikomu do tego jak ktoś się ubiera czy chce się ubrać, to jego prywatna sprawa. Leginsy były nawet 20 lat temu modne - matowe i błyszczące. A co do panów, to bardzo dobrze, że przełamali strach co inni powiedzą, że zakładają leginsy czy rajstopy i często w nich chodzą po ulicy. Polska, to zacofana kultura ubierania się. Za granicą faceci chodzą w czym chcą w czym czują się swobodnie ( często do pracy przychodzą w leginsach i, to nie tylko w czarnych, ale ostatnio w tzw. kosmo ). Niestety daleko nam do mody zachodniej - często, to co jest w naszych sklepach, to już dawno nie noszone rzeczy na zachodzie dawno wycofane z ich sklepów ( no ale u nas są na topie ). I jeszcze jedna nasza przypadłość - wyśmiewanie się się z innych, że mają inny światopogląd ( dotyczy: ubierania się ) na nowości.

Gość czarna902323
Takie legginsy sa modne i bardzo seksowne ;) Mysle ze znajdziesz na allegro ..:) wpisz legginsy latex i napewno wyjdzie cos ciekawego ;) Sa bo przed chwilka weszlam i widzialam ;-)

Gość gość
hej,jacek 30 z tej strony,uwielbiam blyszczace leginsy z lajkry,uprawiac sex przez lajkre,ah,do tego majonezem sie wysmarowac,ten zapach poslizg ah...

Gość gość
czy znajdzie sie jakas dziewczyna co by chciala zrobic fantazji wiele przez lajkre,i majonez?