Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecyzdowana zdecyzdowanie

jaki lepszy tusz Astor - Volumetrix czy Rimmel - MagnifEyes

Polecane posty

jak uważacie?

Żaden. Poważnie. Rimmel tragicznie skleja rzęsy i ejst taki \"gumowaty\", żeby usztywnić te uniesione rzęsy, nie da sięnałożyć dwóch warstw, a i jedna nie jest rónomierna. Oprócz tego ta szczota strasznie podrażnia oczy, bo jest sztywna i niefajna... Trudno się nim umalować. Astor- dobrze rozczesuje rzęsy, ale za to nic z nimi nie robi, a bajki o pogrubieniu to pobożne życzenia producenta... Również nie da się nałożyć drugiej warstwy, bo nieładnie wyglada, rzęsy sie sklejają i pozostają na nich nierówności.

Sory za błędy:) Zależy, jakie masz rzęsy.. Jeżeli chcesz kupić tusz z raczej niższej półki cenowej, to polecam dwa- Rimmel Extra Super Lash, zwykły, z prostą szczoteczką. Jest bardzo dobry, nie klei rzęs, wygląda naturalnie, nie niszczy rzęs również, można nakłądac kilka wartst i nie wysycha po 2 tygodniach. I kosztuje ok. 12zł. Moim zdaniem jest lepszy od Loreala i Max factora i to duuużo lepszy. I jeszcze Rimmel Volume Flash, tez z prostą szczoteczką, jest rewelacyjny, ale do niego trzeba mieć dość gęste rzęsy. Ma dziwną, cienką i rzadką szczoteczkę, ale dzęiki temu świetnie rozczesuje rzęsy i w ogóle jest super, tylko że przez pierwsze 2-3 tygodnie. Potem bryndza:classic_cool: 🖐️

to może Max Faktor ten z grzebyczkiem??? (co ta śliczna Japoneczka reklamuje???)

Wiesz, jak dla mnie tusze MF kiedyś były super, ale teraz juz nie są. Niestety teraz mnie trafia szlag., jak płacę 40zł za tusz, który dosłownie po 2 tygodniach się nie nadaje do użytku. One straszliwie szybko wysychają, a wtedy się osypują, robie grudki i nie da się nimi malować. Kiedyś były naprawdę dobre, jeszcze z 5-7 lat temu. A teraz są tragicznej jakości i chociaż to były moje ulubione tusze, juz ich nie kupuję.

no to co polecasz? napisz proszę :-)

ja uzywam tego rimmel extra super lash,jest naprawde dobry-i teraz kosztuje 10 zeta,bo jest w promocji.Dobry jest tez maybelline extra volume

Jak dla mnie bezkonkurencyjny jest Rimmel Volume Flash i mi nie wysycha, używam do ok 2 m-cy, kończy się, kupuję nowy. Nigdy mi nie wysechł. Jeszcze dobry jest też Rimmla Endless

Gość rimmmmmel
Rimmel - MagnifEyes ja mam i jakos nie skleeje rzes..za to super [podkreca

Gość wczoraj kupilam Rimmel
Extra super lash w promocji za 9.99 i jestm zachywcona :-) mialam drozsze tusze ale to cudenko jest bezkonkurencyjne :-)