Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stanczyk

Pochodze z biednej rodziny i przez to nie moge znalezc dziewczyny

Polecane posty

Gość Stanczyk

Mieszkam w malej miejscowosci, brak perspektyw, mam czworo rodzenstwa i jest ciezko. Zadna dziewczyna nie chce sie ze mna zwiazac, szczegolnie po tym jak widzi gdzie mieszkam

Gość Stanczyk
a i z niedożywienia mi penis nie urósl.

Gość iiisssseee
ja ci powiem dlaczego to tak jest,ja sie zwiazalam z gosciem teraz jest moim mezem,i jedyne co mam z tego zycia to stres i klutnie,na nic nas niestac mam juz tego dosyc,sory ale od pra dawnych czasow jest tak ze facet powinien dobrze dbac o kobiete,dac jesc i takie tam ,teraz mamy czasy ze trezby wiecej,wiec musisz sie przystosowac,bo gdzie bieda wchodzi drzwiami milosc ucieka oknami,i taka jest prawda

Gość no więc
skoro masz komputer i internet to taka bieda to nie jest ;) znam masę osób, które na komputer nie stać

Gość iuyhkjgjh
bez kitu niestety ale bieda rodzi patologie i zabija uczucie wystarczy poczytac lektury szkolne

Gość a co sobą reprezentujesz
poza brakiem perspektyw i czworgiem rodzeństwa? Kim jesteś, co robisz, żeby było lepiej? Czy po prostu siedzisz i czekasz aż się znajdzie taka, której wszystko jedno kto, byleby był ?

Gość która z Was...
Dlaczegoś głupi? Boś biedny!! Dlaczegoś biedny? Boś głupi!!! Wybierz sobie któryś wariant, pomyśl i weź się do roboty

Gość iiisssseee
to juz sobie wyobrazam jak ty zyjesz skoro dla ciebie komputer to rarytas.Ja niemoge wyjsc do restauracji,niemoge nigdy miec fajnych ciuchow,niemoge isc na impreze,niemoge miec luzka bo mamy tylko materace,niemoge nigdy isc do kosmetyczki po prostu nic

Gość dla zainteresowanych
iiisssseeee , to moze uczyc sie mozesz :D

Gość Stanczyk
mam 19 lat . poszukuje Kobiety od 45 lat wzwyz b ja nie mam nic prócz tym moich 19 lat i nic nie robie. ale mam rączeta do pieszczot i silę .

Do isseeee Słoneczko a co ty robisz żeby cię było stac na te wszystkie kosmetyki i drogie ciuchy? Wymagasz od meża żeby ci za to płacił, a może zamiast siedziec na kafe to weźmiesz się do roboty i sama zarobisz na te pierdoły? Moja żona czasem sobie coś kupuje, i do fryzjera wyskoczy , ale zarabia nieiwle mniej niż ja. Ty tez weź się do roboty a nie siedzisz i narzekasz jak ci źle