Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazurkówna

Problem przy intensywnym orgaźmie.

Polecane posty

Gość Mazurkówna

Czasem popuści mi się siusiu, gdy mam bardzo intensywny orgazm. Czy to normalne? Może powinnam wybrać się do lekarza?

Gość Ziomall
Powinnas zatkac sobie pupe korkiem

Gość Mazurkówna
Pupą się nie sika, półgłówku :o Widzę, że nie można liczyć na normalne komentarze na tym forum.

To jest tzw \"KOBIECY WYTRYSK\" Nie ma w tym nic niepokojącego. Tez mi sie czasem zdarza. Pozdrawiam.:)

Gość Mojej tak sie dzieje
Przy fistingu Jak ma orgazm to czasem troche popuszca. Wiem że to wynik rozluźnienia mięśni i ucisku na pęcherz. Natomiast podczas normalnego seksu nie zuwazyłem

Gość kulturysta5
Ale damski wytrysk to nie jest mocz. Ta laska moze ma problemy z trzymaniem moczu? :P Kup sobie pampersa :D

Gość to jest normalne bo
miesnie sie rozluzniaja

Gość buhahahahahhaahah

Mazurkówna powinnas się cieszyć takimi przeżyciami, a nie o lekarzu myleć. i nigdy tego w sobie nie chamuj, a wręcz przeciwnie, i to nie siusiu.

Gość Mazurkówna
Dziękuję za normalne odpowiedzi, resztę ignoruję... I to na pewno siusiu, bo jest żółtawe, a czasem po prostu żółte :(

Gość Dziewczęca
pewnie nie chodzi o kobiecy wytrysk, skoro tak mówisz. Orgazm powoduje niekontrolowane skurcze i rozkurcze mięśni, któe mają też wpływ na pęcherz. normalna sprawa, nie przejumuj się.

no jesli tak Mazurkówna piszesz to pewnie masz racje, myslałam że masz przeżycia jak ja.

Gość chyba sobie
jaja robicie. Dziewczyna wam mówi że popuszcza mocz a wy jej wkrecacie ze to kobiecy wytrysk. Widzieliscie kiedyś kobiecy wytrysk?! Jest przeroczysty i duzo gestszy niz mocz, a poza tym to chyba czuc skad leci. Trzymaj się kochana tych kilku inteligentnych odpowiedzi - jest to powodowane rozkurczeniem miesni i duzym uciskiem na pecherz... ja nie popuszczam, ale sma ten ucisk sprawia mi duza przyjemnosc ;)) Lekarz nic ci nie pomoze, a jezeli abrdzo cie to kreopuje, to poczytaj sobie o treningu miesni Kegla ;)

Gość jeżeli popuszczasz mocz
to tak jak ok. 30% kobiet masz za słabe męśnie zwieracza cewki moczowej. Poczekaj, na starość będziesz chodizła z pieluchą. I to nie jest żart. Lepiej się udaj do lekarza, bo już niedługo, po porodzie na przykład możesz nie trzymać moczu, a raczej nie jest fajnie już w okolicach 40. chodzić z po pieluch Tena Lady do apteki:O🖐️

chyba sobie pogadałas. ja nie czuję skąd leci. może dlatego że mnie to już dawno nie zastanawia.

Gość na stronie durexa piszą
że damski wytrysk też może być z moczem