Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acerola

dermatolog wroclaw!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość acerola

Witam. Bylam juz u 3 dermatologów. Kazdy Mowi mi co innego. Mam kolo ust biała plame okolo 1 cm na 0,7.czasem sa na niej malenkie czerwone krostki, obok plamy tez sa takie zaczerwienienia. nie chce mi to zejsc. jeden powiedzial ze to bielactwo i nic sie nie da z tym zrobic. drugi ze to grzybica i przepisal clotrimazolum, trzeci powiedzial ze alergia i kazal smarowac aknemycyna. nie wiem juz gdzie isc. pojde do nastepnego i uslysze znowu cos innego.chce sie tego koniecznie pozbyc. w pracy to tuszuje korektorem no ale i tak czuje sie niekomfortowo. pozatym wyjezdzam w lipcu na urlop bede do chorwacji i nie ma zamiaru nakldac tapety a latac z biala plama tez mi sie nie usmiecha. moze ktos zna jakiegos lekarza we wrocławiu który zna sie na tej dermatologii i moze mi pomoc.

Dobra pani dermatolog jest w Centrum Maedycznym LIM na ul. Szewskiej. Niestety jest to prywatna przychodnia i do tanich nie należy. Jednak jeśli o lekarza chodzi, to naprawdę mi pomogła. Co prawda minęło kilka miesięcy zanim moja skóra wróciła do normy, ale efekt jest skuteczny i to dziadostwo, które miałam już nigdy do mnie nie wróciło. A po innych lekarzach efekt był szybki, ale krótkotrwały - zmiany na skórze wracały zaraz po odstawieniu lekarstw. I co najważniejsze - pani doktor z LIM-u nie przepisuje zbyt drogich specyfików, a czasami leczy też domowymi sposobami - naprawdę skutecznymi.

Gość acerola
tam jest jakiescentrum medyczne. czy tylko jedna pani dermatolog tam przyjmuje. mozesz mi napisac nazwisko na mejla? mikas3@vp.pl

Gość acerola
bylam w vicie na olawskiej pani wyciagnela pelno eklamowek roznych produktów i mowila mi co ma sobie kupic. 50 z zmarnowalam. chcialam sie klucic ale odpuscilam.

Nie pamiętam jak ta pani się nazywa, ale jest tam tylko jeden dermatolog. Przyjmuje chyba we wtorki i w czwartki. Najdroższy lek jaki mi przepisała kosztował 30 zł.