Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingusia154

Piękne długie włosy

Polecane posty

Gość kingusia154

Ja sama niedawno odwiedziłam fryzjera i jestem załamana pomuszcie mam włosy do ramion ile trzeba czekać na efekty waxsa mam włosy przed ramiona a cce miec sporo za ramiona prosze piszcie

Gość no kurde
POMUSZCIE dziewczynie :D

Gość ututututututut
POMÓŻCIE kochana, POMÓŻCIE

Gość kingusia154
prosze piszcie bo się załamie:(

no ja już się załamałam Twoją pisownią to raczej ci nie pomogę..

Gość ututututututut
pomusze Ci... Do konca rzycia tszeba czekac

Gość nic dodac niz ując
ja mam piekne dlugie wlosy. najlepiej po prostu zostawic je w spokoju i czekac az same urosną i nie podcinac koncowek, zeby bylo szybciej :) no i traktowac je jakims balsamem/odzywkami do wlosow zeby byly latwe do rozczesania zwlaszcza po umyciu

Gość nic dodac niz ując
dodam jeszcze ze fryzjerow omijam z daleka :)

Gość kingusia154
piszcieeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość nic dodac niz ując
i jeszcze najlepiej nosic rozpuszczone jak najczesciej zeby sie nie lamaly od spinek i gumek :)

Gość ututututututut
Ulatowska???

Gość Kinqaa :)
Muszę powiedzieć, że nie zupełnie zgadzam się z wypowiedzią "Nic dodać nic ująć", gdyż czekanie aż włosy same urosną bez regularnego podcinania końcówek prowadzi do rozdwojenia ich nawet do połowy ich długości i zaczną się łamać, więc potem będziesz musiała obciąć włosy nawet do 15 cm (przekonałam się na własnej skórze:(). Końcówki podcinaj co 3 miesiące tylko 1cm, raz w tygodniu używaj maseczkę Gliss Kur Ultimate Repair (chyba dobrze napisałam), odżywkę do włosów Gliss Kur Ultimate Repair, które wypróbowałam i naprawdę polecam. Nie używaj prostownicy ! Jeśli bardzo chcesz jej użyć to raz na jakiś czas, ale użyj preparatu, który chroni włosy przed wysoką temperaturą prostownicy. Mogę polecić mgiełkę Termo Ochrona (Marion), której używam dość długo i jest naprawdę bardzo dobra, ładnie pachnie i nie jest droga, bo około 8 zł. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz (gg.41660334) chętnie odpowiem :) Życzę powodzenia ! Pozdrawiam cieplutko ;*

Gość heaaaaahaaa
Wybacz kinqa, ale pojęcia o pielęgnacji włosów nie masz. Zielonego.

Gość Marthynn22
Gliss Kur to sama chemia, silikony. Sprawia, ze włosy tylko wygladaja zdrowo. Postaw na naturalną pielęgnację. Jest mnóstwo świetnych włosowych blogów, przejrzyj je. Olejowanie, szampony, odżywki, maski bez silikonów, odstawienie suszarki, prostownicy- włosy odżyją. A na porost polecam picie skrzypokrzywy, drożdży i wcierki.

Gość Kinqaa :)
Kochane Panie raczej mam pojęcie na temat włosów, gdyż jestem fryzjerką. I żadna z moich klijętek nie narzeka na to, że udzielam im złych rad na temat pielęgnacji włosów. A to co piszą na blogach to bzdury, chociaż nie wszystkie takie są, ale większość.