Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała dorotkaaaaaa

problem zez

Polecane posty

Gość mała dorotkaaaaaa

gdzie sa najlepsze kliniki i szpitale leczace zeza bardzo prosze o kontakt czy ktos juz przechoodził taka operacje?

Gość ChętniePomogę
412706 - napisz, chętnie pomogę. :)

Gość ChętniePomogę
Najlepszy szpital, w którym operuje się zeza mieści się w Witkowicach (dzielnica Krakowa). W zeszłe wakacje miałam zabieg właśnie w tym szpitalu, jeśli chcesz wiedzieć więcej - pytaj lub napisz na gg. :)

Gość ulalalaa
Hej! Ja mialam 10 lat temu rozbieznego, 45 stopni. Operowana bylam w Klinice PAM na Pomorzanach w Szczecinie. Podczas jednej operacji sciagneli mi z 45 st. do 8 st. Kosmetycznie nie ma zeza :D To byl najpiekniejszy dzien w moim zyciu... :)

Gość Dorcia6734
a mozesz mi opisac ta operacje i po operacji i jakie sa konsekwencje a co jesli operacja sie nie uda?

Gość ulalalaa
Operacja trwala jakies 2 godz. Znieczulenie ogolne dotchawiczne. Bol oka po zabieguilny, jednak dostawalam zastrzyki p.bolowe. Nie pamietam dokladnie, ale jakis czas mialam opatrunek na tym operowanym oku. Po kilku dniach musialam je cwiczyc, mimo silnego bolu w trakcie ruszania galka oczna. Lezala ze mna dziewczyna, ktora miala zeza zbieznego praktycznie niewidocznego. Chciala, zeby bylo jeszcze lepiej. Po zabiegu okazalo sie, ze zez jest jeszcze wiekszy, rozbiezny. Tak wiec ryzyko jest chyba glownie wtedy, gdy jest malo stopni. Przy moich 45st. twierdzili lekarze, ze co najmniej 3 zabiegi mnie czekaja. Na szczescie wystarczyl jeden :D Ponoc byl to cud, poniewaz nikt sie takich efektow nie spodziewal. Od operacji minelo 9 lat. Przez jakis czas nosilam gladkie pryzmaty 8, potem 6, teraz w ogole nie nosze okularow.