Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akzi1980

wczoraj miałam zabieg i nie wiem jak się pozbieRAć

Polecane posty

Gość akzi1980

STRACIłAM 2 CIążE NIE WIEM CZY DAM RADę SIę POZBIERAć

wspolczuje bardzo musisz byc silna wiem ze to trudne ale zycie dalej sie toczy pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość pozbierasz sie
;) zaufaj mi. jak to drugi raz to sama wiesz jak to bedzie, za kilka dni przestaniesz plakac, pozniej obojetnosc, pustka, ale bol z kazdym dniem bedzie mniejszy. wiele dziewczyn bylo w twojej sytuacji, a teraz cieszy sie macierzynstwem. tylko porob odpowiednie badania zanim znowu sprobujesz. trzymaj sie. widac ktos inny musi sie pojawic na tym swiecie.

Gość przeciez ty pisalas
na innym topiku ze masz puste jajeczko czyli ciąży nie ma ... nie było dziecka tylko twój organizm się pomylil ,,,, poczytaj o tym...

Gość akzi1980
nie mam szans na naturalne poczęcie za słabe wyniki ma mój mąż to była dzidzia z in vitra ;-((

znam kilka dziewcząt w podobnej sytuacji co ty - teraz sa mamusiami lub w ciąży. Glowa do góry będzie dobrze. Trzymam kciuki

Gość zatroskana
puste jajo to nie brak ciazy..... :( I jest mi przykro, ze musisz przez to przechodzic drugi raz, bo wiem z doswiadczenia, ze to wcale nie znaczy, ze jest latwiej... My stracilismy trzy ciaze... nie bylo latwo... Ale teraz czekam z torba pod lozkiem na wyjazd do szpitala :) Trzymaj sie dzielnie! I polecam konsultacje u innego lekarza - czasem warto nawet jesli sie ma zaufanie do swojego :D

dokladnie , puste jajo to nie brak ciazy jak mozna byc w ciazy i w niej nie byc , puste jajo tzn , ze płós obumarł na samym początku ale ciaza była , wiem bo sama przez to przeszłam całkiem nie dawno ,,, wiec prosze nie pisz ze to nie ciaza !!!!!!!!! jak sama przez to przejdziesz to zrozumiesz , czego ci oczywiscie nie zycze , Akzi trzymaj sie bezdie dobrze , musi byc , byc takiej mysli . Pozdrawiam :) :) :)