Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maks lord

Dieta na syropie klonowym

Polecane posty

Gość Maks lord

Zaczynam jutro diete opartą głównie na syropie klonowym.Trwa ona 10 dni i w ciągu nich traci się około 6kg. Potrzebne rzeczy 1 buteleczka kanadyjskiego syropu klonowego morze byc z innego państwa cena około 20 zł, cytryny,i pieprz kenejski. zapraszam osoby aby sie przyłączyły do mnie. :) :) :) :) :) :) :)

Gość Maks lord
Dziennie pije sie 3 szklanki tej magicznej mikstury. NA jedną szklanke unikatu potrzeba 1 łyżeczke syropu klonowego/ Szczypte pieprzu kenejskiego/ sok z wyciśniętej połówki cytryny + woda mineralna. W czasie diety się nie je zalecane jest troche ruchu. )(:

Gość Maks lord
Zapraszam chętnytch do działąnia kobiety i mężczyzn. Założyciel :) (: :) (: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość Co takiego
w czasie diety sie ni je??!!

Gość 1234321
to chyba dieta Beyonce czy jakiejs innej "gwiazdy"

Gość gdzie można kupić ten syrop
byłabym chętna na taką dietke. kiedyś chciałam kupić syrop ale nigdzie go nie było. tego pieprzy też nie. i czy dobra jest ta mikstura?

Gość gdzie można kupić ten syrop
chodzi mi o smak, czy w smaku jest dobra?

Gość Maks lord
suchajcie pieprz jest łatwo dostępny np. w realu s porównując co ma 10 dni do całego życia

Gość Maks lord
syrop tak samo morzna kupic w realu ja tak kupiłem w szczecinie

Gość Maks lord
Mixtura ma smaku taka nawet dobra, ale pamiętajcie niezaduzo tego pieprzu bo wam buzki wypali i zepsuje smak////// to jest inaczej pieprz chili ten kejeński.

Gość pytam jeszcze raz
czy w trakcie tej diety sie nie je?

Gość no to sie wybiore do reala
ale do najblizszego mam 50 km. :( a mozesz jeszcze napisac w jakim dziale jest ten syrop. z przyprawami, ze zdrowa zywnoscia czy gdzie? i ile ma kalorii w 100 ml.? a ja ci moge polecic abys kupil sobie FOR SLIM. znacznie zmniejsza sie po tym apetyt!!! 20 tabletek kosztuje okolo 6 zl. wystarcza na 20 dni. i naprawde działa!!!!

Gość Maks lord
i co ktoś będzie chciał zacząc zemną razem łatwiej :) :) :) :) :) :) :)

Gość tu kiedys byl topik
dziewczyna pisala ze to dieta gwiazd czy beyopnce i faktycznie nie jadla podczas niej. ale ponoc nie chce sie jesc bo ten syrop ma duzo kalorii. ze pijac same mikstury pije sie jakies 800 kcal;. nie wiem czy dobrze pamietam te kalorie ale jak napicie to bylo cos sporo.

Gość Maks lord
nie je sie ale co ma 10 dni do całego życia a zwłaszcza ze ta dieta odciąża zmęczoną wątrobe która u młodfych jest w złym stanie przez chemikalia w żywnosci a potem delikatnie dzien po dniu wdraża sei diete np warzywno owocową

Gość pytam jeszcze raz
no to powodzenia :o na takiej diecie, to conajwyzej miesnie stracicie, a nie tluszcz. a potem jo-jo :o bardzo madra dieta

Gość Maks lord
ale to nie ma znaczen ile ma kalorii ten syrop ma duzo ale jesli chudnie się 6 kg więc one są tzw. dobrymi kaloriami. Bo one powodują ze twój organizm morze pobierac energię do życia

Gość Maks lord
Głupi jestes w czasie tej diety powinno sie ćwiczyc i po niuej tez najleopiej rower brzuszki i inne

Gość Maks lord
a efekt jojo jest wwtedy gdy po tej diecie łapczywie rzucisz sie na jedzenie

Gość pytam jeszcze raz
tym bardziej, jak sie cwiczy, powinno sie jesc bialko, duzo bialka. a gdzie w tej "diecie" bialko? sam cukier. dobre kalorie :D a to dobre :D:D:D

Gość pytam jeszcze raz
nie moj drogi, jo-jo jest wtedy, jak sie traci miesnie zamiast tluszczu. a miesnie sie traci, ak nie spozywa sie bialka. ale powodzenia 🖐️

Gość Maks lord
Papa nikt ci kochasiu nie kaze robic tej diety znam wiele osób robiły tą diete i nic im nie jest i lepie wyglądają i spadaj z tąd bo mnie wkurzasz

Gość o ile wiem
to ten pieprz nazywa się kajeński a syrop klonowy najlepiej kupić w sklepie ze zdrową żywnością jest bez konserwantów.

Gość Maks lord
kto sie dołancza

Gość Maks lord
No pierwszy dzien czuje sie dobrze a głodu ni czuje nawet o jedzeniu nie mysle czy ktos sie dołancza do diety razem łatwiej

Gość idiotyczna dieta
równie dobrze można jeść 3 razy dziennie łyzkę miodu i zagryzać łyżeczką musztardy, potem popijać szklanką soku z kiszonej kapusty miód daje energię mięśniom, ma witaminy, enzymy i mikroelementy, musztarda ponoć przyspiesza metabolizm a sok z kiszonej kapusty przyspiesza przemianę materii, usuwa toksyny i powoduje sraczkę ;-) ale wy durne jesteście, zamiast wydmumanych diet iść na rower, basen, pobiegać

Gość Maks lord
Ty jestes idiotyczna

Gość Maks Lord
Pije i czuje się dobrze :) Ktos dołancza do mnie

Gość a dlaczeho odarzu tak
krytykujecie? może ktoś chce się oczyscic... dac odpoczac organom. i jak bedzie jojo jak syrop ma kalorie? i to sporo!

Gość swietne macie
te diety nie mozecie po prostu mniej zrec i wiecej sie ruszac a nie zapychac syropem kolonwym? i tak juz nie zdazycie przed koncem wakacji pozbyc sie tluszczu 🖐️